Des d’Assolim som conscients de la importància d’oferir un ampli assortiment a totes les categories de productes que comercialitzem per tal de cobrir les diferents demandes del canal Horeca.

Comptar amb una àmplia varietat de productes i gammes permet que Assolim s’adapti a les diferents tipologies de client i pugui oferir el producte més adequat per a cada una d’elles.

Aquest és el cas del nostre assortiment d’hamburgueses que, recentment, s’ha ampliat amb la incorporació d’una nova marca: Kasteel.

Qualitat, sabor i versatilitat

assortiment hamburguesesAssolim ha iniciat l’any amb moltes novetats al seu assortiment de productes. Una d’elles és la incorporació d’una nova marca especialitzada en hamburgueses.

Es tracta de Kasteel, una empresa de producció consolidada que posa èmfasi en la seguretat alimentaria i ofereix un producte d’excel·lent qualitat al millor preu. Kasteel aposta pel creixement responsable i compartit, i té com a objectiu satisfer les necessitats de tots els seus consumidors.

Aquest factor fa que el seu assortiment sigui realment variat. De fet, alguns dels productes Kasteel que pots trobar a la nostra revista són l’hamburguesa de Boví, amb diferents gramatges, l’hamburguesa d’Angus Grill o d’Angus Premium o l’hamburguesa de Pollastre empanada.

D’aquesta manera, Assolim amplia el seu assortiment d’hamburgueses amb la finalitat d’oferir diferents gramatges, ingredients i, en definitiva, una varietat més àmplia de solucions culinàries.

D’altra banda, des d’Assolim també s’ha considerat necessari reforçar i consolidar altres marques que garanteixen el nostre èxit d’assortiment complet com són Leo Boeck, Salomon Food o Eizaguirre, ideals per a taperies o establiments de Fast Food.

A més, cal mencionar que la companyia, en el seu objectiu d’identificar i avançar-se a les necessitats dels seus clients, ha identificat i incorporat nous conceptes, com és el cas de Halal amb hamburgueses de Salomon Food.

La carn Halal és un tipus de carn acceptada per l’Islam i molt consumida a Espanya. Es caracteritza per ser més ecològica i respectuosa amb els cicles de la natura. De fet, un dels requisits imprescindibles perquè la carn sigui considerada Halal és que els animals no poden estar a ramaderies intensives, sinó que han de ser tan lliures com sigui possible.

Altres opcions: hamburgueses veganes

L’assortiment d’hamburgueses d’Assolim també planteja altres opcions per a restaurants que vulguin ampliar el seu assortiment de productes veggies i incorporar un toc més original i saludable a la seva carta.

Per aquest motiu, Assolim proposa hamburgueses veganes ideals per a restaurants de menú com, per exemple, l’hamburguesa de Kale i Quinoa, la burger cruixent de pastanaga o d’espinacs, o la Sensational Burger Garden Gourmet.

Consulta a Assolim

Si desitges ampliar el teu assortiment d’hamburgueses i incorporar productes de qualitat, originals i que satisfacin les expectatives dels teus clients, no dubtis a contactar amb Assolim.

El nostre equip d’assessors gastronòmics estarà encantat d’atendre el teu cas, estudiar la teva situació i oferir-te la solució culinària que millor s’adapti a tu.

Confia en l’experiència d’Assolim, experts en el món de la restauració i l’hostaleria.