Cuidem des de l’origen fins al plat

Bacallà Gardell, una marca Premium d’Assolim

Bacallà Gardell és la nostra aposta per la tradició i la qualitat més Premium. Des del moment de la seva pesca a Islàndia fins que arriba al plat, tenim cura de cada detall per poder presentar el bacallà de categoria.

El procés cap a una peça única

Origen

Tot comença a Islàndia, on Bacallà Gardell treballa amb 2 dels millors productors del territori. La seva espècie, Gadus Morhua, és un segell de gran qualitat.

Des del moment de la seva pesca, entre els mesos de gener i abril, s’inicia un procés on l’atenció al detall és present en tot moment.

Tot el bacallà es pesca amb ham des de fa 25 anys. D’aquesta manera, es respecta l’harmonia amb el producte final i també amb el medi on es cria i habita.

Deshidratació i curació

Per garantir la màxima qualitat, Bacallà Gardell comença un mètode de tractament del producte completament manual i tradicional que comença per una deshidratació en sal que dura 25 dies.

Un cop aquesta deshidratació finalitza, es passa al procés de curació, enllestint d’aquesta manera un producte lliure d’espines en la seva totalitat, nervis i greix que, al mateix temps, conserva el gust i la textura originals.

Són molts els detalls que fan de Bacallà Gardell el producte estrella d’Assolim, però és tot el conjunt de treball artesanal el que marca la diferència. Actualment, a Bacallà Gardell som els únics que treballem amb ganivet per assegurar que cada llom de bacallà estigui perfectament perfilat, assegurant una peça completament neta i polida.

El bacallà a la nostra cuina

A més de ser una peça especial per la seva qualitat, Bacallà Gardell destaca per la seva versatilitat. Els seus 80 talls diferents de presentació el converteixen en una solució innovadora i que facilita la seva manipulació i control d’excedents i costos als restauradors. D’aquesta manera, les receptes, ja siguin els plats més tradicionals com l’esqueixat i el xató, fins amanides o tartars s’elaboren d’una forma ràpida, fàcil i saborosa.

Coneix més sobre els nostres productes

A Bacallà Gardell, oferim més de 80 referències diferents, totes elles amb una gran versatilitat de gramatges i volums perquè trobis sempre el producte que s’adapti a les teves exigències i tècniques culinàries.

Des de cues dessalades de bacallà (400/500 gr) fins a filets de bacallà (250, 300gr), el nostre catàleg ofereix una àmplia gamma de producte tractat de manera manual i tradicional per assegurar la seva màxima qualitat. Aquesta simbiosi entre varietat i categoria és el nostre tret diferencial.