princ2@2x

Xiringuitos

Busques un distribuïdor per a xiringuitos? A Assolim sabem que quan arriba la temporada d’estiu, els xiringuitos són una molt bona opció per a refrescar-se i gaudir d’un bon producte. 

Per això, seleccionem un assortiment ideal de productes que ofereixen solucions per a restauració tenint en compte que requereixen poca manipulació. En aquest cas, els productes de 4a i 5a gamma són ideals per als xiringuitos que no disposen d’eines per dur a terme elaboracions complexes de cuina. 

De fet, a Assolim, en el nostre rol de distribuïdors per a xiringuitos, oferim un gran ventall de solucions, per tal que el restaurador pugui disposar d’una proposta imaginativa i adequada per al seu negoci i els seus clients. 

També oferim suport de marketing visual per als clients amb productes de màxima rotació, potenciant la imatge gràfica en benefici del client. Cal destacar també la disposició d’eines de cocció i regeneració de productes clau, i el servei més adient a clients amb una capacitat de magatzematge més limitada.  

xiringuitos