princ2@2x

Serveis

A Assolim trobaràs tots els serveis que necessitis

Amb una amplia experiència en el canal Horeca, t’oferim serveis de distribució i venda de producte fresc i congelat.

A més, realitzem un servei integral per la teva cuina que va des de l’assessorament comercial per elaborar propostes culinàries, informació de tendències de mercat i de consum, formació tècnica de manipulació de producte, fins a guia i suport per les teves eines gràfiques de visibilitat i disseny. 

Tracte
personalitzat

Volem conèixer el teu entorn i les teves necessitats per oferir-te les solucions culinàries que millor s’adaptin a tu

De la ma dels
millors proveïdors

Comptem amb un gran grup de proveïdors i partners amb una amplia ecperiència en el sector i que garanteixen aqualitat i confiança

Control de
traçabilitat

Des d’Assolim prioritzem la qualitat i la seguretat. Per això, garantim una traçabilitat completa dels nostres productes de principi a fi

Capacitat
logística

Tenim 4 punts logístics Assolim i capacitat per emmagatzemar més de 4.000 referències de productes d’alta rotació a temperatura controlada: congelat, refrigerat o ambient

Marques
pròpies

Bacallà Gardell és la nostra marca d’autèntic bacallà d’Islàndia per als clients més exigents. Blue Sea Food i Pescados y Mariscos Amposta complementen una oferta plena de qualitat i excel·lència

Compromessos amb
els valors Assolim

Des d’Assolim creiem en l’excel·lència i apostem pel valor de fer-ho bé. Amb aquest lema no només ens referim al nostre servei, sinó a la filosofía Assolim

Assessorament i servei d'atenció al client

La nostra relació amb el client és propera i directa. La confiança i el servei són dos dels valors corporatius que guien les nostres accions. Per això, oferim un tracte totalment personalitzat i un assessorament per conèixer el teu entorn, les teves necessitats i veure quines de les nostres solucions i serveis de distribució són els més adequats per a tu. D’aquesta manera, optimitzem els teus costos, els terminis de lliurament i garantim la qualitat dels nostres productes.

A més, els assessors comercials i els gestors telefònics d’Assolim garanteixen un servei d’atenció al client i una planificació comercial personalitzada.

Des d’Assolim volem oferir-te totes les comoditats per al teu negoci. Caminem junts!

Gestió de les comandes

Gestionem les teves comandes, transmissions i manipulacions especials de manera online. Així tenim un control exhaustiu tant de l’estoc de productes com de la  temperatura; i preparem properes comandes.  

A més, pel que fa a la gestió de documentació, t’oferim totes les facilitats i comoditats emetent albarans sempre que el client ho necessiti.  

Disposem de l’App digital, on des del teu terminal mòbil tindràs total control del teu assortiment, revisió de comandes històriques, consulta de catàleg i informació tècnica dels productes. Podràs tramitar les comandes amb un sol clic: còmode, àgil i ràpid. 

També disposem de l’equip de gestors/es de vendes telefòniques, on de manera planificada i consensuada segons la teva necessitat, contactem i t’assessorem amb novetats, aclarim dubtes i donem suport administratiu, si és necessari.  

Posem a disposició una atenció periòdica presencial al teu negoci per part dels nostres assessors comercials per tal d’orientar i informar de qualsevol producte que sigui adient per als teus interessos. El teu assessor disposarà de diferents eines per treure el màxim rendiment als teus objectius.  

Per a empreses de serveis amb diferents punts d’entrega i necessitats de comandes, oferim la possibilitat de sincronitzar informàticament l’intercanvi d’arxius per tal d’optimitzar els recursos i de simplificar els processos de comunicació i gestió. 

A Assolim tenim clar que el procés de comandes ha de ser àgil, còmode, i el més transparent possible per als clients. 

El teu èxit és el nostre. 

Amb Assolim,
traçabilitat garantida de principi a fi

El control de traçabilitat és un factor essencial a Assolim i als nostres serveis de distribució. Per a nosaltres la traçabilitat és un valor afegit. De fet, és sinònim de confiança!

Després d’una llarga trajectòria en el sector, podem afirmar que complim a la perfecció amb aquest control de traçabilitat i de seguiment de comandes.

La tecnologia al servei d’Assolim

Assolim va de la mà de la innovació i la tecnologia. Gràcies a la tecnologia POLPO, podem fer un seguiment total i actualitzat de les comandes a partir de la geolocalització dels nostres vehicles de repartiment, control de temperatures online, i dur a terme una planificació de rutes i entregues acurada, garantint al màxim uns patrons de servei òptims que generin eficiència, eficàcia i satisfacció al client. 

Transport a temperatura controlada

A les nostres instal·lacions disposem d’espais concrets on la temperatura és la indicada per no trencar la cadena de fred. Tots els nostres processos de preparació de comandes són meticulosament estudiats i estandarditzats per tal de garantir eficàcia i control. 

Els nostres vehicles de repartiment disposen de diferents espais on la temperatura és l’adient per la seva conservació durant el transport. D’aquesta manera, optimitzem el teu temps i podràs rebre en una sola entrega productes frescos, congelats i a temperatura ambient. 

Transportem productes frescos i congelats de manera segura i garantint la seva qualitat perquè arribin a la seva destinació en òptimes condicions. Els serveis de distribució són tot un èxit. 

Tu fas la comanda amb tranquil·litat i confiança, i nosaltres fem la resta! 

Sales pròpies de producció

Per cobrir les demandes de marisc i peix fresc, disposem d’una sala de manipulació on cada nit el nostre equip experimentat elabora, manipula i prepara totes les comandes per tal que al matí la tinguis al teu negoci i a la teva disposició. Producte fresc de qualitat, de proximitat de mercat, i d’importació nacional i internacional. 

Per produir les nostres marques pròpies de peix i marisc “Blue SeaFood” i “Pescados y Mariscos Amposta”, disposem d’una sala d’elaboració on produïm infinitats de referències i formats. Aquesta opció ens permet escollir la matèria primera des de l’origen, tallar el producte d’acord amb les necessitats reals del vostre mercat, escollir els formats que més s’adeqüen al vostre negoci i, en definitiva, tenir un control total de la qualitat i disposició del producte. 

A més, com també som productors, tenim la capacitat de ser competitius per als teus interessos. 

I per als més exigents, pel que fa al bacallà, disposem de la nostra sala d’elaboració per produir la nostra marca Premium “Bacallà Gardell”: bacallà de primera amb processos de manipulació i conservació tradicionals, on aconseguim un producte exquisit. El cuiner més exigent quedarà totalment satisfet del seu rendiment i qualitat final. 

Elaborem infinitats de talls  per tal d’adequar-nos a les diferents demandes que requereix el vostre sector. Sempre amb el fil comú que partim amb un Gadus Morhua de primera, obtingut d’origen i amb els nostres filtres de qualitat exigents. 

Quan el provis, no et quedaràs indiferent! 

Venta de producte fresc i congelat

Posem al teu abast un catàleg amb més de 4.000 referències de producte congelat, refrigerat i de temperatura ambient per satisfer les necessitats del teu negoci. Ens caracteritzem per oferir les millors solucions i serveis de distribució al sector de l’hostaleria. Al nostre assortiment de productes trobaràs des de peix, cefalòpodes, carns i embotits, verdures, precuinats, gelats fins a brioxeria, entre d’altres.