princ2@2x

Hotels i resorts

Assolim, distribuïdora d’aliments per a hotels i restaurants, és expert en oferir les millors solucions culinàries i serveis de distribució de productes de temperatura ambient, frescos i congelats al canal Horeca. El sector turístic és una tipologia de client molt especial per Assolim. Per això, caminem junts per fer créixer el teu negoci.

Alguns dels serveis que oferim, com a distribuïdora per a hotels i restaurants, són les planificacions de temporada per tal d’oferir-te tots els productes essencials i aconseguir que les teves necessitats siguin ateses quan més ho necessites. A més, comptem amb un ampli assortiment de referències que s’adeqüen segons els diferents nivells del sector hoteler.

Un altre servei molt interessant per al sector hoteler són les nostres formacions i presentacions de producte amb professionals culinaris i dirigides al teu personal. D’aquesta manera, t’orientem en les noves gammes i novetats que apareixen cada temporada.

En el nostre rol de distribuïdora d’aliments per a hotels i restaurants, abastem des de gamma de productes per bufets, fins a cuina de restaurant, espais culinaris d’esbarjo i piscina, etc. elaborant diferents propostes en funció del model i negoci.