Assolim torna amb força al Fòrum Gastronòmic 2024: Noves propostes per a la restauració

Del 4 al 6 de novembre, Assolim participarà al Fòrum Gastronòmic de Barcelona, al recinte Montjuïc, amb un estand ampliat i renovat, carregat de propostes emocionants per als professionals del sector horeca. En aquesta edició, oferirem noves experiències dissenyades per inspirar i transformar la restauració.

Descobreix les novetats d'Assolim

Ens trobaràs a l’estand B218, que aquest any hem ampliat fins a 243 m² per oferir-te una experiència immersiva amb capacitat per a 100 persones. També presentem una aula culinària professional, totalment equipada, on es presentaran les darreres tendències i tècniques culinàries a través de showcookings professionals.

A més, podràs interactuar amb les nostres eines digitals, explorar la nostra app en una pantalla tàctil al nostre espai i ser dels primers a descobrir les novetats per a la temporada de Nadal gràcies a la presentació exclusiva de la nova edició de la nostra revista.

Showcookings i experiències culinàries exclusives

Aquest any, al nostre estand, Rational oferirà showcookings de manera continuada, on es presentaran les últimes innovacions tecnològiques en els seus equips de cocció intel·ligent. També realitzaran un dels tallers a l’aula, en el qual presentaran una ponència tècnica sobre la connectivitat remota dels seus dispositius, oferint als usuaris solucions avançades per a la gestió a distància dels seus equips.

A més, a l’espai de l’aula culinària professional, experts destacats del sector, com McCain, Europastry, Garden Gourmet, Froneri, Cargill Findus i AudensFood, oferiran sessions exclusives. Amb un aforament limitat a 25 persones per sessió, aquestes demostracions oferiran des de tècniques culinàries avançades fins a les últimes tendències en restauració, garantint una experiència formativa de qualitat.

També comptarem amb la participació de reconeguts xefs com Carles Gaig, mestre de la cuina tradicional catalana, que presentarà el taller “Mar, la seva màxima expressió”; Miquel Antoja, cuiner i fundador de Foodlona, amb el taller “Producte de la terra: Receptes modernes amb sabors autèntics”; i Sergi de Meià, cuiner i ecologista, que ens delectarà amb el taller “L’excel·lència del bacallà Gardell al plat”.

DILLUNS 4
10.30h
Sergi de Meià
Cuiner i ecologista
''L'excel·lència del Bacallà Gardell
al plat.''
12.30h
Andres Velasquez
Assessor i cuiner de Garden Gourmet
"Explorant el futur de la gastronomia amb Garden Gourmet."
14.30h
Luis Hoyos
Tècnic de producte d'Europastry
"El pa com a element clau en el desenvolupament creixent del Fast Food."
16.30h
Javier Rivero
Copropietari i cuiner de "Ama" de Tolosa
"L'art del postre: La clausura perfecta per una proposta gastronòmica."
DIMARTS 5
10.30h
Diego Olmedilla
Director General FACYRE España
"Malbaratament alimentari a la hosteleria. Convertint la sostenibilitat en redibilitat."
12.30h
Carles Gaig
Mestre de la cuina cassolana catalana
"Mar, la seva màxima expressió."
14.30h
Julian Pizzi
National Corporate Chef Rational
"ConectedCooking. La gestió digital de la cuina professional."
16.30h
César Sordo
Xef d'AudensFood
"Tapeo: Com potenciar el disfrutar i compartir."
DIMECRES 6
10.30h
César Rodríguez
Xef Executiu del TIBU-RON Group
''El nou concepte dels arrossos.''
12.30h
Miquel Antoja
Cuiner fundador de Foodlona
"Producte de la terra: Receptes Modernes amb Sabors Autèntics."
14.30h
Carlos Couso
Director Comercial de Cargill
"Tendències i dinàmiques al mercat global dels olis: Beneficis dels olis i tècniques d'optimització."
DILLUNS 4
DIMARTS 5
DIMECRES 6
10:30h
Sergi de Meià
Cuiner i ecologista
''L'excel·lència del Bacallà Gardell
al plat.''
Diego Olmedilla
Director General FACYRE España
"Malbaratament alimentari a la hosteleria. Convertint la sostenibilitat en redibilitat."
César Rodríguez
Xef Executiu del TIBU-RON Group
''El nou concepte dels arrossos.''
12:30h
Andres Velasquez
Assessor i cuiner de Garden Gourmet
"Explorant el futur de la gastronomia amb Garden Gourmet."
Carles Gaig
Mestre de la cuina cassolana catalana
"Mar, la seva màxima expressió."
Miquel Antoja
Cuiner fundador de Foodlona
"Producte de la terra: Receptes Modernes amb Sabors Autèntics."
14:30h
Luis Hoyos
Tècnic de producte d'Europastry
"El pa com a element clau en el desenvolupament creixent del Fast Food."
Julian Pizzi
National Corporate Chef Rational
"ConectedCooking. La gestió digital de la cuina professional."
Carlos Couso
Director Comercial de Cargill
"Tendències i dinàmiques al mercat global dels olis: Beneficis dels olis i tècniques d'optimització."
16:30h
Javier Rivero
Copropietari i cuiner de "Ama" de Tolosa
"L'art del postre: La clausura perfecta per una proposta gastronòmica."
César Sordo
Xef d'AudensFood
"Tapeo: Com potenciar el disfrutar i compartir."

Reserva la teva visita

El teu assessor comercial gestionarà la teva visita al nostre estand i a l’espai aula culinària professional Recorda que és imprescindible reservar prèviament per garantir la teva plaça.

No deixis escapar l’oportunitat de descobrir les últimes novetats del sector de la restauració. T’esperem al Fòrum Gastronòmic de Barcelona!