princ2@2x

Instal·lacions

Coneix les nostres instal·lacions

Les instal·lacions són una part clau per assolir el servei demandat, i tenen un paper essencial en la traçabilitat i conservació dels productes!

Per això, a Assolim tenim clar que hem d’estar preparats pels reptes que vindran i per les actuals necessitats d’abastir amb garanties sanitàries i total control del producte.

Vols descobrir la capacitat i leș instal·lacions d’Assolim?

Espai d’emmagatzematge

Tenim capacitat per a emmagatzemar les més de 4.500 referències de productes d’alta rotació que tenim al nostre porta-foli actual gràcies a les 9.500 ubicacions de palet que disposem, entre congelat, refrigerat i ambient. D’aquesta manera, conservem els nostres productes en excel·lents instal·lacions i òptimes condicions per a mantenir una total qualitat, i alhora garantir tots els requisits indispensables per controlar totalment la traçabilitat i rotació.

Comptem amb més de 10.000 metres quadrats de superfície construïda on s’ofereixen solucions logístiques a temperatura controlada. D’aquest espai, es reserven:

  • 50.000 metres cúbics d’emmagatzematge congelat
  • 1.200 metres quadrats per a emmagatzematge refrigerat
  • 3.500 metres quadrats d’emmagatzematge a temperatura ambient

Capacitat logística i de distribució

On som? Comptem amb 4 punts logístics Assolim:

  • El magatzem central a El Bruc.
  • La delegació a Cardedeu.
  • La delegació a Amposta.
  • La delegació de peix fresc a Sant Vicenç dels Horts.

A on arribem?

La nostra flota de transport consta de 60 vehicles totalment preparats per distribuir diàriament els nostres productes frescos, congelats i de temperatura ambient, donant total cobertura a les províncies de Barcelona i Tarragona, i també de retruc, a les principals poblacions de les províncies de Lleida i Girona. Gràcies a la delegació logística d’Amposta, abastem també part de la costa Valenciana i poblacions d’Aragó.

Prestem serveis especials a diferents ubicacions de l’estat espanyol i Europa, on els nostres clients mes desenvolupats i expandits internacionalment requereixen servei a mida.

Amb el total compromís d’optimitzar tots els nostres recursos de cara al client i amb garantia de millorar dia a dia el nostre servei , cal destacar que adeqüem les freqüències d’aquests trajectes a les necessitats reals dels nostres clients i les poblacions més desenvolupades.

Sales pròpies d’elaboració i producció

Oferir-te el millor producte és essencial per a nosaltres! A Assolim ens hem preocupat per disposar la millor qualitat del producte des de l’origen, adequar els formats a les actuals exigències del sector, i ser capaços de garantir subministrament pels volums estacionals que deriven de la nostra zona d’influència o diferents àmbits de la restauració.

Per això, no parem d’invertir en instal·lacions per elaborar i fabricar marques pròpies de les famílies claus com Blue Seafood o Pescados y Mariscos Amposta (Premium), per tal de garantir al màxim l’èxit dels reptes que ja tenim en l’actualitat.

Principal menció a la nostra sala d’elaboració de bacallà de primera qualitat, on neix la nostra marca de bacallà Premium: Bacallà Gardell. Sempre amb la millor selecció de bacallà d’ham d’Islàndia, s’elabora amb el mètode de dessalat tradicional per immersió, on es produeixen una àmplia gamma de referències adequant diferents gramatges, talls i solucions per la restauració, donant com a resultat un producte que no deixa indiferent al client més exigent.

Per cobrir les necessitats de la gamma de peix fresc, disposem d’una sala de manipulació entre les nostres instal·lacions on el nostre equip prepara cada nit les demandes dels nostres clients, per tal que estiguin ja disposades l’endemà als seus establiments, llestes per cuinar i donar el màxim valor a les seves propostes gastronòmiques.