princ2@2x

Restaurants a la carta

Assolim es converteix en el teu partner perfecte per fer créixer el teu restaurant. Som proveïdors d’aliments per a restaurants. La qualitat i la confiança està garantida en els nostres serveis i ens adaptem a les exigències i necessitats d’aquesta tipologia de client.

El nostre servei com a proveïdors d’aliments per a restaurants de carta va des de l’assessorament en l’elaboració de les cartes, la gran sel·lecció de productes premium fins a la distribució de les solucions culinàries més adients per a tu. A més, tens a la teva disposició el servei de trucada comercial per realitzar la teva comanda en horari nit i tenir-la preparada al dia següent.

La qualitat de la matèria prima és essencial. Per part nostra, t’oferim les fitxes tècniques de tots els productes perquè puguis comprovar la seva composició i els possibles al·lèrgens i t’informem diàriament dels preus de mercat en peix i carn fresca.

Com a proveïdors d’aliments per a restaurants, sabem que els productes que més triomfen en aquest tipus d’establiments són el peix, el marisc i els cefalòpodes. A Assolim trobaràs una selecció de productes d’alta qualitat que conformaran la carta del teu restaurant.