princ2@2x

Bars i cafeteries

A Assolim som proveïdors d’alimentació per a l’hostaleria i ens agrada cuidar els detalls! Per això creiem que les cafeteries són un lloc perfecte per gaudir de bons productes. Pot ser una molt bona manera de començar el dia!

Com a proveïdors d’alimentació per a l’hostaleria, t’oferim una gran varietat de productes dels millors proveïdors de masses congelades per elaborar pa i brioixeria. D’aquesta manera, podràs comptar amb tota mena de productes per a tots els públics de la teva cafeteria. Dolços, salats, pastissos, coques, etc.

A més, si ho requereixes, també realitzem assessorament i formació per al personal de la teva cafeteria, per tal d’optimitzar al màxim el rendiment de les teves elaboracions.

En aquest cas, el pa i la brioixeria són els productes més especials, però no ens oblidem dels embotits i làctics, i de les solucions de 4ª i 5ª gamma per ampliar propostes gastronòmiques en franges horàries on no solen ser del tot productives. Amb Assolim els teus migdies seran més productius! Entra i descobreix-lo.

bars i cafeteries