Canal de Denúncies

El Canal de Denúncies d’Assolim és una eina de comunicació que posem a la teva disposició amb la finalitat de facilitar una comunicació eficaç, àgil i confidencial de possibles irregularitats que puguin suposar infraccions o un incompliment de la Política Compliance del Codi Ètic o de Conducta.

Canal de Denúncies Llei 2/2023

Des d’Assolim volem garantir un clima de confiança, transparència i accessibilitat per al correcte i adequat funcionament de la nostra companyia.

Com funciona el Canal de Denúncies?

Seguint la legalitat i amb motiu de la Llei 2/2023, que regula la protecció de les persones que informen sobre infraccions normatives i de lluita contra la corrupció, des d’Assolim hem implantat el següent mecanisme que garanteix una total confidencialitat i una immediata resposta perquè qualsevol implicat pugui comunicar puntuals incompliments o pràctiques que suposin una infracció o risc per a la reputació de la nostra empresa.

La denúncia, que s’enviarà mitjançant el següent formulari, haurà d’incloure dades com l’explicació i moment dels fets, les persones involucrades o documents rellevants per la gestió de la denúncia.

Aquesta denúncia pot enviar-se de manera confidencial, indicant les dades de contacte per si calgués ampliar la informació, o de manera anònima, conservant només un PIN per fer el seguiment. En cap cas es prendran represàlies.  

 

    Adjunta documents:

      Adjunta documents: