princ2@2x

Responsabilitat

La responsabilitat social és clau per a Assolim. Estem compromesos amb la qualitat del nostre servei i dels productes que oferim. Ens comprometem des de l’inici de la visita als clients a través dels nostres comercials, la recepció de les comandes i la seva preparació, i finalment amb l’entrega i la traçabilitat en el repartiment.

Per fer realitat aquest control de traçabilitat, les nostres instal·lacions logístiques han assolit el certificat, amb garantia que som el millor aliat logístic per al teu negoci, donant total confiança que els productes arriben amb totes les exigències sanitàries que requereix el sector.

Des d’Assolim creiem en l’excel·lència, apostem pel valor de fer-ho bé. Amb aquest lema no només ens referim al nostre servei, sinó a la filosofia Assolim.
Ens preocupem en garantir la màxima transparència comercial, no enganyem al client amb el preu , amb la frescor dels productes, en definitiva en la relació qualitat preu, i on preservem dades i condicions dels clients, traslladant així la confiança necessària requerida pels nostres clients.

A part dels nostres compromisos de servei i excel·lència, accentuem també el nostre compromís social. Aquest gira entorn els següents punts, que ens fan actuar per un món millor i conformen la nostra filosofia i responsabilitat social:

Enfoc saludable

Des de fa uns anys, les tendències en l’alimentació estan canviant ràpidament i cap a uns hàbits molt més saludables. Per aquest motiu, tenim com objectiu oferir un assortiment de productes innovadors de la mà dels millors proveïdors i on la qualitat és la protagonista.

A més, per tal d’adaptar-nos a les necessitats actuals dels nostres clients, oferim un seguit de referències vegetarianes i veganes com a opcions d’aliments derivats de proteïnes vegetals. A Assolim gaudiràs dels sabors més naturals!

Equitat de gènere

Per oferir un bon servei a l’exterior i cuidar als nostres clients és important començar des de dins. El nostre equip humà és essencial per a nosaltres, i en ell tothom és primordial. Des d’Assolim defensem la igualtat de gènere, i no hi té cabuda cap mena de discriminació, sigui en oportunitats laborals o en el tracte personal. Per aquest motiu, garantim la equitat de gènere al nostre equip de treball, on tant les dones com els homes assumeixen lideratges i creixement laboral i personal.

Sensibles amb el medi ambient i la sostenibilitat

Per cuidar-nos és necessari tractar bé tot allò que ens envolta. A Assolim estem molts compromesos amb la cura del planeta i la sostenibilitat. Coneixem l’impacte que té el medi ambient a la nostra salut. Per això, ja estem invertint a generar autonomia pròpia de consum amb plaques fotovoltaiques a la nostra principal instal·lació logística, disminuint l’impacte mediambiental, i aportant així el nostre granet de sorra per combatre el canvi climàtic. Programem amb cura tota la nostra distribució de rutes logístiques, adequant la freqüència de servei al consum i a les necessitats reals que requereixen totes les poblacions. D’aquesta manera, reduïm trajectes innecessaris i l’impacte mediambiental que aquests comporten. El medi ambient juga un paper clau en la nostra responsabilitat social. 

Solidaris amb els més necessitats

Des d’Assolim som conscients del problema social que suposa el malbaratament d’aliments. Per aquest motiu, col·laborem periòdicament amb entitats com el Banc d’Aliments, que lluiten contra la pobresa alimentaria.