princ2@2x

A qui servim

A qui servim?

El teu èxit és el nostre negoci. Assolim, com a distribuïdor d’alimentació, cobreix totes les necessitats del canal Horeca i ofereix als seus clients un servei totalment integral per la seva cuina.

Des d’Assolim som conscients de les particularitats de cada establiment. Per això, posem al teu abast un assortiment de productes personalitzats, segons la categoria del teu negoci, per tal de cobrir totes les teves necessitats.

A més, apostem per un tracte personalitzat, proper i directe. Per aquest motiu, ens agrada realitzar assessoraments específics, formacions dirigides als clients, degustacions, demostracions de producte o presentacions de les nostres novetats. Tot amb l’objectiu d’oferir-te la màxima comoditat i facilitat en la teva activitat diària.

Assolim és un distribuïdor d’alimentació amb més de 7.000 clients del sector de l’hostaleria. Hotels, restaurants a la carta, restaurants de menú, forns de pa o rostisseries, entre d’altres. Les nostres solucions culinàries es dirigeixen a una amplia tipologia de clients.

A continuació, et presentem alguns d’ells:

Qualitat, garantia i confiança. Oferim una diversa selecció de productes per als gustos més exquisits i ajudem en l’elaboració i assessorament de les diferents propostes. Aprofitem les nostres marques pròpies d’elaboració, com la de Bacallà Gardell per cobrir les necessitats més exigents per a les cartes dels nostres clients. Tenim clar que hi ha diferents franges de tiquet mig on les necessitats culinàries són diferents. El nostre propòsit és adaptar-nos a cadascuna d’elles. El distribuïdor d’alimentació Assolim és el company perfecte per fer del teu negoci un èxit!

Assolim compta amb més de 60 anys d’experiència com a distribuïdor d’alimentació al canal Horeca . De la mateixa manera que succeeix amb els restaurants a la carta, Assolim també s’adapta als restaurants de menú. Som experts en la creació i distribució de plats per a restaurants de menú, així com en l’assessorament als nostres clients en la confecció diària d’aquests menús. Amb Assolim podràs oferir des dels productes més tradicionals fins a les propostes més innovadores. També oferim solucions que incorporen noves tendències de consum, traslladant als nostres clients els coneixements del que serà requerit a curt i mitjà termini per part dels comensals.

Vols oferir tapes? Assolim proporciona una gran varietat de solucions culinàries per oferir les millors tapes als teus clients. La comoditat i la qualitat estan garantides. Anem de la mà dels millor productors experts en tapes, per tal de proporcionar una àmplia gamma de productes, des de triar matèria primera per dur a terme elaboracions imaginatives, com solucions de quarta i cinquena gamma per optimitzar processos sense perdre qualitat. Coneix que et proposa Assolim!

Amb el distribïdor d’alimentació Assolim podràs servir els millors frankfurts i hamburgueses del mercat i amb la tranquil·litat de treballar amb les millors marques del sector. Opta per l’accessibilitat de preus sense renunciar a la qualitat del producte. Tenim preparada una selecció de productes, tant principals com complements, on donarem cabuda a tot el que necessites per elaborar una proposta de fast-food! Descobreix l’assortiment ideal que Assolim proposa per al teu establiment!

Tens una rostisseria i vols comptar amb productes de qualitat? A Assolim ens en fem càrrec! Moltes rostisseries ja confien en Assolim. Per aquest motiu, com a distribuïdors d’una gran varietat de producte ambient, fresc i congelat, oferim un assortiment ideal per aquest tipus de negoci. Podràs elaborar solucions amb matèria primera de gran qualitat o optimitzar processos de producció gràcies a les nostres solucions gastronòmiques.
Tria el que més s’adapti a la teva necessitat, i descobreix el món de les rostisseries des dels ulls d’Assolim.

El sector hoteler és clau per Assolim. Oferim un servei integral per a hotels i resorts, i som especialistes en la distribució de productes a temperatura ambient, frescos i congelats en aquest sector. Les solucions culinàries són una experiència molt important per als clients quan s’allotgen a hotels i resorts. Tenim present que les temporades estacionals són molt rellevants per als restauradors hotelers, per això preparem les nostres campanyes per cobrir amb màximes garanties les diferents necessitats, tant de producte com logístiques, formant part de l’èxit necessari en aquestes dates tan assenyalades per aquest sector. Despreocupa’t i deixa a les nostres mans el servei integral de la cuina del teu establiment turístic.

Professionals, de confiança i amb una amplia experiència en aquesta tipologia de client. Són moltes les empreses i institucions que confien en la nostra atenció i servei. Control de traçabilitat garantida, disposició d’informació tècnica i de composició nutricional dels productes, col·laboracions dels proveïdors partners en referencies clau, etc. Col·laborem i assessorem en les planificacions a mitjà i llarg termini, per anar de la mà en eficiència i servei en un sector on la professionalitat és essencial. Escoles, hospitals, centres públics, càterings , etc. Estem preparats! Vols descobrir-ho?

T’oferim un assortiment de productes molt variats perquè les teves propostes siguin tot un èxit. A més, amb les nostres solucions culinàries més innovadores estalviaràs temps en el teu negoci conservant la màxima seguretat alimentària i, per descomptat, la qualitat dels productes.
Des de matèria primera fresca per elaborar propostes a la brasa, solucions per oferir fast-food, gastronomia del mediterrani ideal per consumir a peu de platja, fins a solucions per elaborar còctels o oferir gelats d’impuls.
Descobreix un món inacabable, on el teu negoci podrà oferir infinitats de propostes ideals!

Cada cafeteria té unes necessitats de servei úniques i, des d’Assolim, volem cobrir cada una d’elles oferint un assessorament totalment personalitzat. Les nostres solucions són úniques, segures i a mida. D’aquesta manera, el teu establiment comptarà amb tots els productes per satisfer els diversos perfils que passen diàriament per la cafeteria. Esmorzars, berenars, sopars… Oferim de la mà dels millors fabricants, les diferents solucions que més s’adapten al teu negoci.
Entra i descobreix-lo!

Pa, brioxeria, postres… Compromesos amb la millor matèria primera, i de la mà amb Europastry, a Assolim tenim cura de tots els detalls i oferim una amplia selecció de productes especials per al teu forn de pa, punt calent o cafeteria degustació. Bases per elaboracions pròpies, brioxeria dolça o salada, crua o fermentada, diferents gammes de pa, pastissos, etc. Cobrim totes les necessitats que puguis tenir per convertir-nos en el teu distribuïdor ideal.
Descobreix el que pot fer Assolim pel teu negoci!

El nostre servei de distribució de productes congelats compta amb 60 vehicles preparats per transportar productes congelats de manera segura i garantint la seva qualitat perquè arribin a la seva destinació en òptimes condicions.
Per a les botigues de congelat, tenim cura d’optimitzar els formats de certes referències per tal d’adequar la necessitat idònia que requereix. La qualitat no es negocia en aquest sector, i tenim clar que la competitivitat és clau, tant pel nostre client com pels clients finals.
Som distribuïdors d’alimentació experts en peix i marisc, i trobarem un assortiment ideal per satisfer als més exigents.

Com a experts en peix i marisc, garantim total assessorament i coneixement dels productes. Establim amb els nostres clients criteris de compra en funció de la millor època per a cadascuna de les tipologies del producte, potenciant la millor relació preu/qualitat per als nostres clients. Proporcionem informació diària i actualitzada de disposició i evolució del mercat, per tal d’orientar als nostres clients les planificacions a curt termini. A més, gràcies a la nostra sala d’elaboració pròpia de peix fresc, processem diàriament totes les comandes de manera minuciosa, per tal que en poques hores siguin al teu aparador.

Assolim garanteix qualitat i grans sabors a les gelateries! T’oferim solucions innovadores, una àmplia varietat d’assortiment, tot de la mà del millor proveïdor de gelats: Nestlé. Amb total suport per al teu negoci, gaudiràs de facilitats per millorar la visual dels teus productes, del millor assessorament i formació per al teu personal de manipulació de producte, i per descomptat, de la millor gamma de gelats que hi ha actualment. La teva gelateria serà el lloc de reunió per a famílies i amics que vulguin gaudir d’un bon producte.

Comptem amb un equip comercial especialista en satisfer les necessitats en aquesta tipologia de client, que destaca per la seva experiència i professionalitat. A més, som un distribuïdor d’alimentació amb una capacitat logística que ens permet dur a terme comandes de gran format, la qual cosa és de vital importància garantir i donar cobertura.
La nostra àmplia gamma de famílies i productes afavoreix cobrir qualsevol distribuïdor generalista o especialista del sector que necessiti ampliar la seva gamma de productes.
Vols descobrir que pot fer Assolim per al teu negoci? Entra i creix amb nosaltres.