princ2@2x

Sobre Assolim

Coneix-nos

Assolim és una companyia de distribució global del sector de l’alimentació a Catalunya, referent en els productes frescos, congelats i temperatura ambient, oferint les millors solucions pel sector de l’hostaleria.

Comptem amb 65 anys d’experiència en el món de la distribució, garantint servei a més de 7.000 clients, oferint un assessorament personalitzat i professional, que els aporta grans beneficis: optimitzar costos, terminis de lliurament i garantir la qualitat dels productes.

Fer-ho bé és el nostre lema!

L'essència d'Assolim

Assolim té un clar objectiu: ser un referent com a distribuïdor del sector de la restauració i hostaleria a Catalunya. Els nostres clients són la nostra raó de ser, que ens impulsen a millorar cada dia més i a oferir millors serveis.

La nostra missió:

Cobrir les necessitats de distribució de productes frescos, congelats i temperatura ambient al canal horeca.

Donar servei als nostres clients principalment a Catalunya, de manera complerta les províncies de Barcelona i Tarragona, i parcialment les províncies de Girona i Lleida. Cobrir també parcialment les comunitats autònomes d’Aragó i Comunitat Valenciana.

La nostra visió:

Ser l’empresa de distribució alimentaria de referència a Catalunya i amb una cartera de productes alimentaris que ofereixi un servei integral per al canal de la restauració i hostaleria.

Història

Coneix Assolim des dels seus origens! Cal que retrocedim fins l’any 2014. Va ser en aquesta data quan dues empreses familiars catalanes de llarga trajectòria: Solé i Himsa es van fusionar per donar lloc a Assolim. Aquesta fusió ens va permetre guanyar potencial de compra fidelitzant als millors proveïdors del sector, obtenir una major optimització de les nostres rutes de distribució, ampliar la gama de productes i, en definitiva, oferir un servei més professional i efectiu als nostres clients.

La trajectòria de les dues empreses inicials ens aporta expertesa i un ampli coneixement del sector.

En l’actualitat, Assolim ofereix un servei integral per la teva cuina que integra des d’assessorament per la confecció de menús i cartes, fins a una amplia varietat de solucions culinàries per diferents tipologies d’establiments de restauració.

Tot i que disposem d’un ampli catàleg i un gran assortiment de productes per a tots els sectors, la nostra especialitat és el peix i el marisc. De fet, per una banda, gaudim d’una sala pròpia de manipulació de peix fresc, on preparem cada nit les demandes dels nostres clients, per tal de disposar diàriament. També tenim dues marques pròpies de fabricació de peix i marisc: Pescados Amposta (Premium) i Blue Seafood. Tanmateix, som fabricants de bacallà d’ham d’Islàndia on elaborem un producte sorprenent en qualitat, Bacallà Gardell: autèntic bacallà d’Islàndia salat i dessalat de manera tradicional!

Vols saber-ne més?

El nostre equip

A Assolim som conscients que l’esperit d’una companyia el formen les persones que l’integren, és a dir, l’equip humà.

Per això, comptem amb un equip format per gairebé 200 professionals dedicats a satisfer totes les necessitats dels nostres clients. Un equip molt professionalitzat que es caracteritza per la seva proximitat amb el client, per una comunicació clara i directa, i per estar en constant formació.

Tot amb un únic objectiu: superar les expectatives de totes aquelles persones que confien en nosaltres.

A més, el nostre índex de rotació laboral és molt baix. Per aquest motiu, es generen grans relacions de confiança i proximitat entre el client i els nostres assessors comercials i personal logístic.