princ2@2x

Restaurants de menú

A Assolim som proveïdors d’aliments per a restaurants de menú. Per això, aquest tipus de restaurants són una part molt important per al nostre servei. De fet, es tracta de la tipologia en la qual més participem i és clau per a nosaltres. A Assolim estem orientats a cobrir totes les necessitats del sector de la restauració i treballem amb les millors marques per oferir la millor qualitat. 

Com saps, des d’Assolim ens agrada realitzar un servei integral per la teva cuina. En la nostra funció de proveïdors d’aliments per a restaurants de menú incloem també l’assessorament en la confecció dels teus menús. T’oferim un ampli assortiment de productes ajustat a diferents propostes econòmiques de menú perquè seleccionis la que més s’adapta al teu negoci i a les teves necessitats. Et proposem diverses opcions d’entrants, primers i et traslladem informació diària sobre els preus de mercat en peix i carn fresca. No ens oblidem de les postres, on podràs fer les teves pròpies elaboracions o disposar de solucions pràctiques que rendibilitzin al màxim els teus escandalls.  

Si ets un restaurant de menú i necessites els nostres serveis com a proveïdor d’aliments deixa’t assessorar pel nostre equip comercial. A més, et fem arribar les fitxes tècniques amb informació de tots els productes que requereixis per tal de comprovar al·lèrgens i composició.

restaurant de menú