princ2@2x

Qualitat

Estem compromesos amb els productes de qualitat i amb els processos que permeten distribuir els productes frescs i congelats en òptimes condicions de control de temperatura.

Els nostres proveïdors i partners ofereixen seguretat i confiança, ja que compten amb anys d’experiència en el canal Horeca.

A més, per la nostra part, no parem d’invertir en què les nostres instal·lacions disposin de les millors eines d’operacions, que garanteixin el màxim control de traçabilitat, tot el rigor de control de temperatura en tots els processos de preparació i entrega, i tota la disposició a l’instant d’informació tècnica, orgànica i nutricional de tots els nostres productes. La finalitat és assolir la màxima qualitat en els nostres productes. 

Som exigents des de l’origen, garantint filtres de qualitat i excel·lència, des que ens abastim per part del nostre departament d’aprovisionament , fins a la manipulació de magatzematge i logística, fent així que el nostre client rebi el producte amb màxima garantia de conservació i caducitat.

La confiança del client és essencial per a nosaltres!
A Assolim ens agrada fer-ho bé!

Descobreix en el nostre catàleg la selecció de productes de qualitat premium