Explora la nostra col·lecció selecta de carns Premium d’Embajadores, dissenyada específicament per satisfer fins i tot els gustos més refinats. Reconeguda entre els consumidors com una de les càrniques líder en el sector de la restauració, Embajadores destaca per la seva dedicació incansable a la qualitat superior, l’excel·lència en cada tall i una innovadora aproximació a la conservació mitjançant la ultracongelació.

Què fa especial les carns premium?

Maduració òptima: el secret per a una qualitat insuperable

La diferència més notable entre una peça de carn comuna i una de premium no només rau en el procés de maduració, sinó també en la capacitat per fixar aquest punt de maduració entre 22 a 25 dies, gràcies a la ultracongelació. Això ens permet oferir una qualitat i un sabor excepcionals, mantenint la carn en el seu punt òptim sense dependre de les fluctuacions del mercat refrigerat​

Tecnologia avançada per a pes fix unificat

A Embajadores son pioners en l’aplicació de l’última tecnologia per produir talls nobles de vacu major amb os a pes fix, garantint així consistència i satisfacció en cada porció que oferim als nostres clients​​.

Conservació a través de la ultracongelació

A través de la nostra tècnica de conservació avançada mitjançant ultracongelació, assegurem una frescor i qualitat constants, alliberant-te de les preocupacions sobre l’oferta i la demanda fluctuants del mercat refrigerat.

Gamma congelada: Innovació en cada tall

La nostra gamma de productes congelats inclou:

  • “Chuleta Ración, Chuletón, i Entrecot” en formats específics dissenyats per complaure els paladars més exigents, amb opcions Sidrería i Premium que reflecteixen la nostra selecció cuidadosa del punt de maduració i la qualitat de la carn​​.
  • “Solomillo Porcionado Limpio Sin Cordón y Burger Meat de Vacuno Mayor”, que destaquen per la seva presentació i qualitat, assegurant una experiència premium tant en sabor com en textura​

carn premium

​Per què escollir Assolim com a teu distribuïdor de carn?

Compromís amb la qualitat

A Assolim, el nostre compromís amb la qualitat no coneix límits. Entenem la importància de proporcionar als nostres clients no només productes, sinó experiències que superin les seves expectatives. És per això que cadascuna de les nostres carns madurades es selecciona i es prepara amb el màxim cura i atenció als detalls.

Servei Personalitzat

Sabem que cada establiment té les seves pròpies necessitats i preferències. Per aquest motiu, oferim un servei personalitzat que et permetrà escollir la millor opció de carn premium per al teu negoci. El nostre equip està preparat per aconsellar-te i guiar-te en la selecció dels productes que millor s’adaptin a les teves necessitats.

Facilitat d’adquisició

Amb Assolim, adquirir carns premium per al teu establiment és més fàcil que mai. T’oferim diverses opcions de comanda i entrega, adaptant-nos a la teva agenda i necessitats logístiques. La nostra prioritat és assegurar-nos que rebeu els vostres productes de la manera més còmoda i eficient possible.

Descobreix el gust autèntic

T’animem a descobrir el gust autèntic i la qualitat superior de les nostres carns Premium congelades. Experimenta la diferència que fa la nostra tecnologia avançada en cada tall. No esperis més i contacta’ns per a més informació o per realitzar la teva comanda.