Assolim al Fòrum Gastronòmic de Barcelona

Durant els dies 6, 7 i 8 de novembre a Assolim participarem en un dels majors esdeveniments gastronòmics del sector de la restauració i l’hostaleria. Es tracta del Fòrum Gastronòmic de Barcelona, un espai en el qual podrem parlar de la gastronomia en totes les seves formes i compartir experiències amb els nostres proveïdors i clients.

El Gastronòmic Fòrum de Barcelona té previst reunir a més de 350 expositors i a una gran convocatòria de professionals del sector.

Des d’Assolim comptarem amb un estand propi de 165m2, en el qual mostrarem les nostres novetats de producte, realitzarem degustacions de propostes culinàries juntament amb els nostres proveïdors partners i reforçarem la visualització de les noves tendències del sector realitzant diferents tallers culinaris al nostre espai de showcooking.

Acompanyats dels nostres proveïdors partners

Comptarem amb la col·laboració i presència dels nostres proveïdors partners a l’estand, oferint un assessorament especialitzat dels seus productes, degustacions dels productes amb diferents solucions i aplicacions, i formació professional en els diferents tallers culinaris que estan programats durant els tres dies de fira.

Aquests són els tallers culinaris que tindran lloc al nostre estand:

Dilluns, 6 de novembre

Dimarts, 7 de novembre

Dimecres, 8 de novembre

Taller especialitzat: "Gardell, l’Univers del Bacallà"

D’altra banda, el 7 de novembre a les 18 hores presentarem la ponència “Gardell, l’Univers del Bacallà” a la sala El Taller, de la Fira.

Aquesta ponència comptarà amb la participació de Sergi de Meià, xef del restaurant El Banquet, i d’Alberto Garcia, especialista i tècnic de la sala d’elaboració de Bacallà Gardell.

Durant la xerrada, coneixerem en profunditat el procés de pesca, elaboració de la curació i rehidratació de la matèria primera, i també es realitzarà una Màster Class de la mà d’Alberto Garcia, que mostrarà els secrets per aprofitar al màxim els diferents talls possibles d’una mateixa peça, i que posteriorment el xef Sergi de Meià elaborarà en viu 5 propostes culinàries amb diferents talls de bacallà per adaptar-se a tots els tipus d’establiments. 

Si vol descobrir en primera persona el millor bacallà, no t’ho pots perdre!

L’aforament del taller serà limitat exclusivament a 60 places.

Per visitar-nos, només cal posar-se en contacte amb el teu assessor/a comercial i sol·licitar una invitació gratuïta.