L’equip d’Assolim ha tingut l’oportunitat d’acudir a la presentació de la Campanya 2023 de Froneri, en la qual s’han mostrat els nous sabors de gelat a granel que proposa La Lechera per a aquests últims mesos de l’any 2023.

Aquests productes, que ja s’han incorporat al nostre assortiment, estan enfocats per a clients interessats en gelat a granel prèmium per a les seves elaboracions de postres a la carta.

Endinsa’t en el món dels gelats a granel i coneix les últimes novetats per al teu restaurant!

El Té Matcha: un dels grans aliments en tendència

La primera novetat que destaca dels gelats a granel de La Lechera és l’original sabor a Té Matcha. Aquest ingredient, tant en tendència en l’actualitat, té el seu origen a la Xina i la seva consolidació al Japó. S’obté a partir de les fulles del té verd i destaca pel seu suau i dolç sabor, així com pel seu intens color verd.

A més de ser un ingredient clau a l’hora d’elaborar begudes, també forma part cada cop més d’altres creacions com postres o plats salats i dolços. El seu atractiu sabor juntament amb les seves propietats antioxidants i la seva aportació vitamínica (A, B, C, E i K) el converteixen en un ingredient molt popular entre els consumidors.

De fet, són molts els establiments que han incorporat aquest sabor atenent els gustos i preferències dels seus consumidors. Des de cafeteries, bars i restaurants fins a establiments d’Estrella Michelin.

Com indica la Michelin Guide, el Té Matcha protagonitza una de les tendències gastronòmiques més estables durant l’últim any, el que ha fet que establiments com Atrio (Cáceres) o Moments (Barcelona), de 3 i 2 estrelles Michelin, l’hagin incorporat als seus menús degustació.

Tenint en compte el context que envolta a aquest superingredient, La Lechera no ha dubtat a posar en marxa la seva nova creació: el gelat de Té Matcha (ref. 2441).

Des d’Assolim recomanem utilitzar-lo sol per a creacions de postres al més estil japonès, tot i que també es pot combinar amb infinitud de sabors com la xocolata o la maduixa.

El gelat a granel de Violeta: un floral sabor europeu

gelats a granel

La segona novetat del gran assortiment de gelats a granel de La Lechera és el gelat de Violeta (ref. 2440). Aquest sabor de gelat, elaborat a partir dels emblemàtics caramels de violeta, tan populars a la capital madrilenya, no deixa indiferent als comensals.

El seu origen, com indica el mitjà Condé Nast Traveler, s’ubica a Toulose (França), tot i que a principis del S.XVIII ja es consumia a Viena i Anglaterra. La destacada presència de les Violetes a Toulouse fa que el gelat sigui només una de les múltiples aplicacions que té aquest ingredient a la cuina. Des de bombons i melmelades fins a amanides i patés.

Quant al seu format en gelat, La Lechera proposa opcions de postres com el gelat de violeta amb granola o el pastís de formatge amb gelat de violeta i maduixa. Una altra opció és fusionar-lo amb gelat de xocolata. La seva combinació és tant atractiva com autèntica.

Altres novetats de sabor en els gelats a granel

El gelat de Te Matcha i de Violeta no són les úniques novetats que planteja la línia de productes La Lechera del nostre proveïdor i partner Nestlé. De fet, a Assolim disposem al nostre assortiment d’altres sabors en tendència com el gelat de iogurt (ref.4574), el gelat de caramel, galeta i canyella (ref. 4341) o el gelat de tres llets i macadàmia (ref. 1543).

Algunes de les aplicacions d’aquests sabors de gelats que els restauradors poden incorporar als seus establiments són el gelat de tres llets i macadàmia amb púding de xia, el gelat de caramel, galeta i canyella amb Torrada de Santa Teresa o el pastís de pastanaga amb gelat de iogurt i mandarina.

Assolim, el teu proveïdor preferent

A Assolim comptem amb fantàstiques solucions culinàries per a l’hostaleria i la restauració gràcies a la nostra col·laboració amb marques com Nestlé i la seva línia de gelats a granel La Lechera.

En el nostre rol com a distribuïdors exclusius de gelats Nestlé a comarques com el Baix Llobregat, el Maresme o el Garraf, posem a disposició dels nostres clients una àmplia varietat de gelats a granel seguint sempre les últimes tendències del sector.

Contacta amb nosaltres per saber més sobre els gelats a granel de La Lechera i els nostres serveis com a distribuïdor de productes per al canal Horeca.