A Assolim som proveïdors de brioxeria congelada per al canal Horeca. Som conscients de la importància d’oferir un excel·lent producte al món de la restauració i l’hostaleria que, a més de garantir alts estàndards de qualitat i seguretat, sigui rendible per al teu negoci.

Actualment, són molts els establiments com bars o cafeteries que opten per completar el seu assortiment de producte dolç i salat amb brioxeria congelada. De fet, es tracta d’un mercat que es troba en creixement a causa dels avantatges que comporta tant als negocis com als consumidors finals.

Abans de prendre la decisió de comptar amb brioxeria congelada al teu catàleg de productes, és fonamental tenir en compte el rol que juga el teu proveïdor. Treballar amb un excel·lent distribuïdor de brioxeria congelada és clau perquè aquesta decisió sigui un èxit.

És necessari que el teu proveïdor de brioxeria congelada ofereixi les millors condicions de qualitat, seguretat, entrega, varietat d’assortiment i preu.

En aquest article volem compartir amb tu tots els beneficis que pot aportar-te apostar per la brioxeria congelada d’Assolim.

Gran varietat d’assortiment

brioxeria congeladaLa brioxeria congelada compta amb una gran varietat d’assortiment per tal de satisfer les demandes de cada establiment. Un dels seus principals avantatges és la seva capacitat d’adaptació als diferents gustos i necessitats, a més d’oferir-te la possibilitat d’anar variant la teva oferta.

A Assolim, com a proveïdors de brioxeria congelada, trobaràs un ampli catàleg dolç i salat adaptat als diferents tipus de bars, cafeteries o forns de pa.

Alguns dels nostres productes de brioxeria congelada que poden ser una gran solució per al teu negoci són els croissants, les berlines, les ensaïmades, les galetes, els bunyols, les magdalenes o muffins, o, fins i tot, els xurros. Altres referències de brioxeria congelada essencials i que cal tenir al teu establiment són les masses congelades per elaborar pa o aquells productes lligats a l’estacionalitat i les campanyes de temporada, per exemple, les coques de Sant Joan o els bunyols de Quaresma. Les possibilitats són infinites!

A més, cal destacar que des d’Assolim treballem conjuntament amb Europastry, un dels grans del distribuïdors del món de la brioxeria.

Processos que garanteixen qualitat i seguretat

Un altre gran avantatge de la brioxeria congelada és el seu procés d’elaboració i congelació. En aquest procés es posa especial èmfasi en l’origen dels ingredients i la matèria prima perquè la qualitat del producte sigui excepcional.

A més, al tractar-se de processos molt controlats, la consistència de la qualitat és sempre la mateixa. Aquest factor et permet distribuir la teva brioxeria congelada sense perdre un àpex de qualitat o variar en la seva elaboració o sabor. D’aquesta manera, el client sempre quedarà satisfet.

A Assolim estem compromesos amb els productes de qualitat i amb els processos que permeten distribuir els productes congelats en òptimes condicions de control de temperatura. En aquests casos, és fonamental comptar amb un transport a temperatura controlada que garanteixi que el producte arriba al seu destí sense trencar la cadena de fred, com ofereix la flota de vehicles de repartiment d’Assolim.

 Optimització de temps i costos

Per acabar, un dels grans beneficis de la brioxeria congelada és la possibilitat de controlar la quantitat exacta de brioxeria i els escandalls. Això permet estalviar recursos econòmics, reduir el malbaratament alimentari i és una fantàstica manera perquè la teva oferta vagi alineada amb la demanda existent.

A més, comptar amb la quantitat adequada de brioxeria congelada per al teu negoci farà que aquesta sempre se serveixi quan està just acabada de coure.

La brioxeria congelada també beneficia la optimització del teu temps, ja que el seu procés d’elaboració és ràpid, àgil i eficaç. D’aquesta manera, obtindràs més temps per destinar a la preparació i planificació de campanyes o a la formació del teu personal.

Confia en Assolim per ampliar el teu assortiment de brioxeria congelada

Amb 65 anys d’experiència al sector, Assolim col·labora amb proveïdors i partners reconeguts a l’àmbit de la brioxeria congelada per oferir les millors solucions al canal Horeca.

Com a distribuïdors de brioxeria congelada, des d’Assolim som molt estrictes amb el producte des del seu origen, garantint els màxims filtres de qualitat i excel·lència, fins a la seva manipulació i logística.

Estàs pensant en incorporar productes de brioxeria congelada al teu catàleg? Pren nota dels beneficis que aquest tipus de producte pot aportar al teu negoci i opta per la comoditat i  la practicitat.

Contacta amb Assolim!