Vols allargar la conservació dels teus aliments? Necessites comptar amb racions individuals per a les teves propostes de carta o menú? Aposta pels aliments congelats per a l’hostaleria.

Des d’Assolim som conscients de la importància d’ampliar el teu assortiment d’aliments congelats per tal d’elaborar fantàstiques propostes gastronòmiques.

En aquest article, et mostrarem alguns dels aliments congelats principals que s’utilitzen a l’àmbit de l’hostaleria i t’explicarem els beneficis de comptar amb aliments congelats, que complementin el teu catàleg d’aliments frescos.

Carn, peix, verdures i altres aliments congelats per a l’hostaleria

En primer lloc, és important mencionar que els aliments congelats que millor s’adapten a l’hostaleria són aquells aliments frescos, que s’han congelat, i que permeten elaborar diferents creacions a partir de la mateixa matèria primera. Estem parlant de productes com la carn, el peix o les verdures.

aliments congelats per a negocis d’hostaleriaPel que fa al peix, aquest és un dels protagonistes de la selecció dels millors aliments congelats per a negocis d’hostaleria. Al catàleg d’ Assolim, com a experts distribuïdors de peix i marisc, trobaràs diverses referències de peix congelat. Des de diferents talls de rap, lluç o cassó, elaborat per la nostra marca pròpia Pescados y Mariscos Amposta, fins a autèntic bacallà d’Islàndia de primera qualitat, de la nostra marca més exquisida Bacallà Gardell.

El mateix succeeix amb el marisc. Escamarlans, cloïsses, nècores, gambes, escopinyes… La varietat està garantida.

Un altre aliment congelat ideal per a l’hostaleria és la carn. Disposar d’aquesta matèria primera  tan versàtil et resoldrà gran part de les teves propostes. A més, et permetrà comptar amb diferents talls, gramatges i porcions de tota mena de carn (pollastre, porc, ànec, conill, etc.) per a servir quan vulguis.

Els assortiments i saltats de verdures també són fantàstiques propostes de plats principals o guarnicions elaborats a partir d’aliments congelats.

No obstant això, a part de la carn, el peix i les verdures, també existeixen altres aliments congelats que representen una gran solució culinària a l’hostaleria. Estem parlant de productes com els precuinats, que es caracteritzen pel seu estalvi de temps i recursos.

D’altra banda, com a aliments congelats per a l’hostaleria, la fruita també és una bona opció. La congelació d’aquest aliment no afecta el seu sabor, i la seva versatilitat fa que es pugui utilitzar per a postres, sucs, esmorzars o deliciosos batuts.

Per acabar, no poden faltar les postres i els gelats. Aquests aliments congelats són essencials per a finalitzar la proposta gastronòmica de qualsevol establiment de restauració.

Cal destacar que a Assolim comptem amb gammes de productes frescos, congelats i refrigerats a cada una de les categories d’aliments que conformen el nostre ampli catàleg.

Els beneficis de comptar amb aliments congelats al sector de l’hostaleria

La congelació és un dels mètodes més coneguts per a conservar aliments al canal Horeca. Comptar amb una àmplia varietat d’aliments congelats et comportarà grans beneficis a l’hora de pensar i elaborar les teves propostes gastronòmiques.

El procés de congelació d’aliments és un dels factors principals a l’hora de garantir qualitat i seguretat a l’hostaleria. Aquest sector té certes particularitats quant a seguretat alimentària i ha de seguir una estricta normativa que vetlla per garantir les òptimes condicions dels aliments. Per aquest motiu, és fonamental comptar amb un proveïdor d’aliments congelats per a l’hostaleria que sigui professional, eficient i que tingui una àmplia experiència i coneixement del sector, com és el cas d’Assolim.

Els productes congelats també comporten beneficis econòmics al sector de l’hostaleria, a bars i a restaurants. De fet, redueixen el seu cost, allarguen la vida útil dels aliments i eviten el malbaratament de producte, ja que sovint compten amb racions ja estandarditzades que faciliten la planificació, la qual cosa permet aprofitar molt més la matèria primera.

D’altra banda, disposar d’aliments congelats a l’hostaleria és una gran manera d’estalviar temps en l’elaboració dels plats. Només caldrà aplicar una correcta regeneració del plat per poder servir-lo. Els aliments congelats estan llestos per ser processats a l’instant i oferir als teus comensals excel·lents propostes gastronòmiques, sense perdre la seva qualitat, el sabor ni les propietats nutricionals.

Assolim, el teu proveïdor d’aliments congelats per a l’hostaleria

Des d’Assolim som conscients dels avantatges que comporta comptar amb aliments congelats a l’hostaleria. Per això, oferim un servei com a distribuïdor d’aliments congelats en el que destaca el transport a temperatura controlada, les nostres instal·lacions amb capacitat per a emmagatzemar producte congelat, i la traçabilitat garantida de les nostres comandes de principi a fi. Tot això ens permet oferir aliments congelats a l’hostaleria en òptimes condicions.

Si necessites més informació sobre quins són els aliments congelats més adequats per a l’hostaleria, no dubtis a contactar amb nosaltres. A Assolim estarem encantats d’oferir-te un assessorament personalitzat i resoldre els teus dubtes.