A Assolim creiem en el valor del treball ben fet. Per això, apostem per la col·laboració amb marques que asseguren un excel·lent servei i producte, com és el cas de Europastry.

Europastry és el nostre proveïdor partner, que fa que la nostra categoria de productes de brioixeria i pa sigui completa, variada i estigui sempre actualitzada a les últimes tendències.

En aquest article, coneixerem una mica més sobre Europastry, els seus productes estrella per al canal Horeca i alguns dels seus valors que el converteixen en un proveïdor ideal per al teu negoci.

Preparat per endinsar-te en el món dels apassionats de la fleca?

Reinventant la cultura de la fleca

Amb una experiència de més de 35 anys, Europastry compta amb fins a 80.000 clients en els canals de l’hostaleria, fleca i gran distribució repartits per més de 80 països.

Els seus orígens es remunten a 1987, quan Pere Gallés va apostar per la tecnologia del fred i va començar a elaborar pans precuits congelats a Espanya.

De fet, Europastry va néixer de la idea de buscar una fórmula per congelar la massa de pa, que mantingués totes les seves qualitats i entregar-lo fresc al client. Ho va aconseguir elaborant el pa de manera tradicional i permetent que els llevats fermentessin.

Anys més tard, Europastry va iniciar el seu camí també en la gamma de brioixeria prefermentada i l’adquisició de masses congelades.

Actualment, té 26 plantes de producció i 5.500 empleats que treballen de manera apassionada per reescriure la història de la fleca.

Dots, pans de massa mare, cookies, i molt més

masses congeladesEls productes d’Europastry destaquen per la seva qualitat, originalitat i varietat. En el seu portafoli es troben productes de fleca, de brioixeria, salats i d’especialitat americana, que s’adeqüen a cada tipus de negoci: fleques, cafeteries, restaurants, etc.

Per exemple, s’elaboren pans rústics d’alta qualitat com Saint Honoré o pans amb triple fermentació i amb massa mare que compleixen una fita en el sector: assegurar la traçabilitat de cada espiga, com és el cas de Gran Reserva.

Altres productes destacats en el canal Horeca són l’icònic Cristallino, un pa amb molla alveolada i escorça cruixent, i les pizzes cuites en forn de pedra i massa mare com La Massa Nostra.

Quant als productes més dolços, es troben els populars Dots i la gamma de cookies, muffins i brownies.

A Assolim comptem amb un ampli i divers assortiment de tots els productes Europastry perquè puguis incorporar-los al teu negoci i sorprendre els teus clients.

La innovació a l’ADN d’Europastry

Una de les raons per les quals els productes d’Europastry són una perfecta solució culinària per al teu negoci és la seva innovació. La companyia neix d’una invenció i porta la revolució dels aliments en el seu ADN.

Amb el seu objectiu de conservar la tradició fornera i difondre els seus valors, Europastry té sis centres d’innovació que estimulen el desenvolupament de nous productes per crear noves experiències en el client. I això no és tot. La companyia també compta amb Baking the Future, un programa d’acceleració de startups enfocat a canviar el futur del sector de la fleca.

Un dels pilars bàsics: la sostenibilitat

Si apostes per completar el teu assortiment amb els productes d’Europastry, has de saber que, a més de donar suport a la qualitat i l’excel·lència, també estàs contribuint a millorar el medi ambient.

Els productes d’Europastry estan elaborats sota exigents criteris de sostenibilitat. La companyia, en la seva lluita contra el canvi climàtic, lidera la transformació de la indústria fornera utilitzant energia 100% renovable. De fet, ha reduït fins a un 62% la seva petjada de carboni i el consum d’aigua i de gas.

D’altra banda, molts dels seus productes tenen el segell de Blat Responsable, la qual cosa significa que estan elaborats sota l’ús de llavors certificades, menys fertilitzants, més rotació de cultius i una total traçabilitat del camp a la taula.

A Assolim t’assessorem

Si tens algun dubte sobre els productes més adequats per al teu negoci o vols conèixer més en profunditat com incorporar les solucions d’Europastry al teu restaurant, no dubtis a contactar amb nosaltres, mitjançant l’App digital, per telèfon o directament amb el nostre xef, Paul Raynal.

El nostre equip d’assessors atendrà la teva sol·licitud i t’ajudarà a fer créixer el teu negoci.

Caminem junts!