A Assolim estem molt contents de participar en l’esdeveniment gastronòmic més important del sector de la restauració i l’hostaleria. Els propers 6, 7 i 8 de novembre acudirem al Gastronòmic Fòrum de Barcelona, al nostre stand B200, per trobar-nos amb clients i proveïdors, i compartir experiències gastronòmiques.

Aquest esdeveniment tindrà lloc al Recinte Montjuïc de Fira Barcelona i reunirà fins a 350 empreses en l’edició més multitudinària de tots els anys.

Des d’Assolim hem preparat un conjunt d’activitats, de la mà dels nostres partners, per tal de presentar totes les novetats del nostre assortiment i mostrar les nostres propostes culinàries.

Coneix el nostre programa!

Tallers, showcookings i ponències

Durant els dies 6, 7 i 8 de novembre organitzarem tallers culinaris al nostre stand (B200) juntament amb els nostres proveïdors Europastry, Lamb Weston, Amphora, Garden Gourmet, Campofrio, Audens Food i Findus.

En aquests tallers oferirem assessorament personal i us presentarem les solucions comercials que hem ideat per al sector Horeca.

Dilluns, 6 de novembre

El dilluns iniciarem la nostra participació en el Gastronòmic Fòrum de Barcelona amb ponències com Flatbreads – La base más cosmopolita, amb Europasrtry a les 11h; Irresistable and Vegan, amb Garden Gourmet a les 13h; i Reinventando la cocina Clásica Española por Carlos Caballero, amb LambWeston a les 15h.

Finalment, a les 17 hores serà el torn d’un dels nostres productes estrella: el Bacallà Gardell. En aquesta ponència tractarem l’excel·lència d’aquest bacallà i coneixerem tots els seus secrets des de l’origen fins a l’elaboració del plat.

Dimarts, 7 de novembre

El dimarts començarem el dia amb les següents ponències:

  • Gardell, l’exce·lència del bacallà amb Assolim (a les 11 hores)
  • Reinventando la cocina Clásica Española por Carlos Caballero amb LambWeston (a les 13 hores)
  • Croquetes Gastrobar amb AudensFood (a les 15 hores)
  • Peix amb tempura de verdures amb truita acabada de fer amb Findus (a les 17 hores)

A més, les 18 hores, Sergi de Meià, xef del restaurant El Banquet, juntament amb Alberto Garcia, especialista en Bacallà Gardell oferiran una xerrada a l’espai El Taller de la Fira.

Aquesta xerrada, titulada “Gardell, l’Univers del Bacallà, tractarà l’origen, el procés de curació i l’elaboració de propostes amb Bacallà Gardell. Algunes de les propostes que es prepararan en directe són brandada de bacallà amb fonoll i papada de porc confitada, bacallà amb samfaina o bunyols de bacallà amb mel, entre d’altres.

Dimecres, 8 de novembre

Finalmemt, el dimecres acabarem la nostra experiència al Gastronòmic Fòrum de Barcelona 2023 amb ponències com Plant-based lifestyle, de Garden Gourmet a les 11h; Rings i natxos, d’AudensFood a les 13h; i Fresca mossegada de quinoa, verdures i fruites amb carxofa, a les 15 hores amb Findus.

Acompanya’ns

Si esteu interessats a assistir al major esdeveniment per als professionals de la restauració i l’hostaleria o voleu acudir a la ponència “Gardell, l’Univers del Bacallà” per conèixer tots els secrets del nostre producte, podeu posar-vos en contacte amb assolim@assolim.com.

Us hi esperem!