Des d’Assolim som conscients de la importància del disseny de l’oferta gastronòmica i la composició de brunch per a hotels.

Producte de proximitat, aliments de kilòmetre zero, healthy lifestyle o brunch. Aquests són només alguns dels conceptes que busquen cada cop més els comensals. Per satisfer les necessitats dels nostres clients és necessari, des del nostre rol com a restauradors,  conèixer les tendències que afecten considerablement al sector.

En aquest article definirem l’innovador concepte del brunch per a hotels, tractarem la importància de conèixer els nous hàbits de consum al sector i finalment proposarem diferents idees per elaborar un fantàstic brunch al teu hotel.

Què és un brunch?

El brunch és un àpat que es realitza durant el matí, entre l’esmorzar i el dinar. De fet, se serveix entre les 10 i les 13 hores. La paraula brunch és el resultat de la contracció entre breakfast i lunch.

Tot i que el brunch per a hotels s’ha popularitzat notablement en els últims anys fins a convertir-se en un nou hàbit de consum, el seu origen se situa a finals de 1800 entre la classe alta britànica a Anglaterra.

El brunch se sol associar als caps de setmana o festius, ja que són els moments en els quals els clients poden gaudir d’un àpat relaxat, sense presses, en un horari més flexible i, en definitiva, viure l’experiència de tastar una fantàstica oferta gastronòmica.

Cal destacar que el brunch és una de les tendències del moment. Segons dades de Tripadvisor, existeixen més de 2.000 establiments a Barcelona i Madrid dedicats a oferir aquest àpat. Per tant, és una molt bona opció confeccionar un brunch per al teu hotel i poder satisfer la demanda.

Propostes de brunch

El brunch es caracteritza per ser un moment d’oci entre amics o família i per abastar una amplia varietat de menjar. Existeixen brunch dolços o salats, segons les preferències del consumidor.

Des d’Assolim volem facilitar-te el teu dia a dia i aportar-te les millors solucions culinàries adaptades al teu negoci. Per aquest motiu, hem preparat un seguit d’idees que poden encaixar en l’oferta de brunch per a hotels.

Les propostes de brunch són infinites. Des de les més tradicionals amb torrades, pastissos o brioxeria, fins a les més innovadores incorporant plats principals, com per exemple, l’ou.

French toast

Es tracta d’una versió anglesa de les torrades de Santa Teresa, tot i que una mica més lleugeres. L’ingredient principal és el pa de motlle i es poden servir amb sucre de llustre, xarop, mel o fruita. Tu decideixes!

Ous Benedict

Una de les propostes més demandades als brunch per a hotels són els ous. Aquesta proposta de brunch per a hotels consisteix en uns ous escalfats sobre una rodanxa de bacon o pernil York, que es col·loquen sobre dues meitats de muffins angleses i es cobreixen amb salsa holandesa.

Una altra versió és acompanyar els ous amb una torrada d’alvocat i salmó fumat.

Granola casolana amb iogurt ecològic i fruita fresca

brunch hotelsLa granola casolana és una barreja deliciosa i cruixent d’ingredients com llavors, fruits secs, fruites deshidratades, avena o xia molt similar als cereals.

Per tal de millorar la seva presentació i complementar tant el seu gust com les seves propietats, es pot acompanyar de fruita fresca, iogurt ecològic o llet vegetal.

Açaí bowl

Es tracta d’una proposta deliciosa, a la vegada que atractiva tant visualment com en el seu sabor.  Aquest bol de color intens conté un batut de la fruita de moda: l’açaí. Es tracta d’una fruita de Brasil similar als nabius molt rica en antioxidants, fibra i àcids grassos.

L’açaí es combina amb fruita fresca, sobretot plàtan, fruits secs, granola o xia, una llavor de la planta Sàlvia amb un alt poder antiinflamatori.

Pancakes

brunch hotelsEl brunch també té opcions dolces com els pancakes, un tipus de crep prim i rodó elaborat a partir d’una massa bescuitada feta a la paella.

Tot i que els típics pancakes americans s’acompanyen amb xarop d’auró i mantega, també pots utilitzar mel, dolç de llet, fruita fresca com gerds o crema de cacau pur.

Bagel de salmó marinat amb formatge crema i rúcula

Aquest típic pa de Polònia és perfecte per preparar deliciosos entrepans. Una proposta de brunch  per a hotels que serà tot un èxit entre els teus clients és la combinació de salmó marinat, formatge crema i rúcula.

Per últim, els clàssics sucs de taronja, cafès i pastissos no poden faltar.

Les noves tendències al teu sector

Conèixer les noves tendències del sector i adaptar-les al teu establiment és clau per a diferenciar-nos i assolir un valor afegit que farà que els nostres clients connectin amb nosaltres i ens triïn envers la competència.

brunch hotelsActualment el client que consumeix a un hotel i, per tant, està interessat en brunch per a hotels, valora la part estètica, saludable i ecològica de les propostes. Aquest és un factor que cal tenir en compte si volem que el nostre brunch per a hotels satisfaci les expectatives del nostre client sense perdre la nostra essència.

Des d’Assolim et volem acompanyar en aquesta trajectòria. Per aquest motiu, disposem d’un ampli assortiment de referències que s’adeqüen segons els diferents nivells del sector hoteler. D’aquesta manera, pots adaptar el tipus i estil de brunch al teu hotel i a les teves necessitats.

Un exemple de la tasca de composició de brunch per a hotels és la feina d’un dels nostres proveïdors: Campofrío. Campofrío posa a disposició dels clients i partners una eina de millora i potenciació de venda basada en l’assessorament culinari professional realitzat pel xef executiu Danny Hawthorn.

Assolim, distribuïdora d’aliments per a hotels

Assolim ofereix les millors solucions culinàries i serveis de distribució de productes de temperatura ambient, frescos i congelats al canal Horeca.

El sector turístic és una tipologia de client molt especial per Assolim. Entre els nostres serveis es troben les planificacions de temporada, les formacions i presentacions de producte amb professionals culinaris i dirigides al teu personal, o la orientació en les noves gammes i novetats que apareixen cada temporada.

Com s’ha comentat anteriorment,  Assolim abasta des de gamma de productes per bufets, fins a cuina de restaurant o espais culinaris. Ens caracteritzem per elaborar diferents propostes en funció del model i negoci.

Caminem junts per fer créixer el teu negoci!