L’arròs mariner és un dels plats més emblemàtics de la nostra gastronomia, que combina els sabors del mar amb la textura i l’aroma de l’arròs.

Avui, com a xef corporatiu d’Assolim, vull indicar-te quins dels nostres productes són els més adequats per preparar el millor arròs mariner per al teu restaurant.

A més, t’indicaré algunes recomanacions o consells perquè puguis posar en marxa aquest plat a la perfecció.

Assegura’t de cuidar cada detall, des de la preparació dels ingredients fins al temps de cocció, per tal d’obtenir el millor resultat possible!

Els ingredients necessaris per al teu arròs mariner

A continuació, et presento alguns dels productes Assolim 100% essencials per realitzar el teu plat i sorprendre els teus comensals.

productes arros mariner

Arròs Bomba Bayo

Si busquem un arròs bomba de qualitat, recomano utilitzar  l’arròs bomba del Delta (ref. S0335).

De fet, la seva qualitat i la gran capacitat d’absorbir els sabors ens aportarà la textura melosa i  la potència de l’arròs mariner.

Sofregit negre

 El sofregit negre (ref. PR03) és un concentrat a base de ceba, all i tomàquet que et farà  estalviar unes 6 hores remenant i controlant que no se’t cremi el teu sofregit. A més, t’aportarà un 40% del sabor al teu plat amb només 30 g per persona.

Fumet amb cap de gamba allistada

Si t’agrada elaborar el teu propi fumet, et recomano que el preparis amb els caps de gamba allistada congelats a bord (ref. P153)  per aconseguir que els teus arrossos marquin la diferència. L’elegància i el 40% del sabor final del teu arròs mariner està assegurat.

Daus de sèpia

Fes la teva marca d’arrossos amb els nostres  daus de sèpia neta IQF sense pell (ref. P1030), més tendres i amb un 0% de glaceig. Tots els daus tenen una mida aproximada de 2x2cm, el seu gruix ens permeten apreciar la seva textura melosa a cada mossegada sense que ens quedi seca i gomosa.

Escamarlà

Per sorprendre els paladars més exquisits i amants del marisc disposem de l’escamarlà d’Escòcia Nº2 extra (ref. P076), pescat en vaixells petits respectant el medi i controlant la seva màxima qualitat. Entre 16/20 peces per kg.

La seva carn ferma d’un sabor dolç i delicat farà que amb el teu arròs mariner tothom es llepi els dits.

Gamba costa

L’ingredient per potenciar el teu arròs i marcar la diferència és la gamba nacional fresca de costa de Blanes (ref. PF60315). Entre 28/32 peces per kg d’uns 35 g. Un cop te la portem fresca al teu restaurant pots fer els teus paquets  i conservar per poder tenir control i agilitat en el servei sense perdre la qualitat de la matèria primera.

Musclo Roca del Delta

Per acabar de guarnir l’arròs mariner, et proposem utilitzar els nostres musclos de roca del Delta (ref. PF79880), ja que en aquesta època és la temporada ideal per treballar-lo. El seu calibre mitjà i regular és ideal per escandallar i assegurar sempre el mateix gramatge a cada arròs.

Confia en l’experiència d’Assolim

L’arròs mariner és un plat ple de sabors i textures, que requereix utilitzar la millor matèria primera per assolir el sabor desitjat.

Si estàs pensant a incorporar l’arròs mariner a la carta del teu restaurant i vols comptar amb els ingredients més adequats,  no dubtis a contactar amb nosaltres. T’oferirem un assessorament més personalitzat!