Des d’Assolim et volem presentar una proposta de plat ideal per al teu establiment. Es tracta del pollastre Tikka Masala.

El pollastre Tikka Masala és un plat d’origen indi molt popular tant al sud-oest asiàtic com a l’Occident. De fet, es tracta d’una recepta molt preparada al Regne Unit.

Aquest aromàtic plat, que es caracteritza pel gran sabor i textura del pollastre, consisteix en trossos de pollastre marinat rostits amb una salsa cremosa de sabor, color i olor intens.

Per servir aquest plat al teu establiment, et recomanem combinar-lo amb arròs, també disponible a Easy to plate, per tal confeccionar una deliciosa proposta que serà tot un èxit entre els teus clients.

Amb el pollastre Tikka Masala sorprendràs els teus comensals, que podran gaudir dels sabors més autèntics i exòtics, i aportaràs innovació a la teva cuina.

A què esperes per tastar-lo?

Coneix la nostra marca Easy to plate

A Assolim comptem amb una selecció de marques pròpies, així com diferents sales de manipulació i producció on preparem totes les comandes de peix fresc i congelat. Entre les nostres marques es troba Easy to plate.

Easy to plate es caracteritza perquè es tracta d’una marca amb la qual abastem una gran varietat de productes destinats a optimitzar el teu temps i recursos.

Amb ella t’oferim solucions culinàries que disposen de processos d’elaboració, cocció i escandall ja avançats perquè tu, com a restaurador, només hagis de regenerar, emplatar i complementar, segons els teus criteris.

Els avantatges d’Easy to plate són clars: aporta rapidesa i facilitat a l’hora de preparar el plat. A més, no perd l’excel·lència en el sabor ni en la qualitat.

D’altra banda, les possibilitats a Easy to plate són infinites. El pollastre Tikka Masala és un dels grans protagonistes, però no és l’única opció. Des de niguiris, salmó per a tartar, hummus o carpaccio de gambes fins a pizzes.

Entra a la nostra revista i descobreix tot el que Easy to plate té preparat per a tu.

Confia en Assolim

Assolim compta amb 65 anys de trajectòria en el món de la distribució, garantint servei a més de 7.000 clients, oferint un assessorament personalitzat i professional, que els aporta grans beneficis: optimitzar costos, terminis de lliurament i garantir la qualitat dels productes.

Per aquest motiu, ens posem a la teva disposició per aconsellar-te sobre els plats més adients per al teu establiment.

Amb Assolim tindràs les millors propostes de la mà d’Easy to plate!