Necessites un distribuïdor de peix i marisc per completar el teu assortiment de producte per al teu restaurant? Vols descobrir quines són les pautes a tenir en compte a l’hora de triar el millor distribuïdor de peix i marisc?

Des d’Assolim som conscients de l’important rol que té un distribuïdor en el teu restaurant. De fet, triar l’empresa que s’encarregarà de subministrar-te el peix i marisc és vital per garantir el seu bon estat i aconseguir, a més, aportar valor a les teves propostes gastronòmiques.

En definitiva, comptar amb un excel·lent distribuïdor de peix i marisc és essencial per satisfer les demandes del teu establiment.

La qualitat i la matèria primera, aspectes claus en la selecció d’un distribuïdor de peix i marisc

En primer lloc, a l’hora de triar el teu distribuïdor de peix i marisc és essencial tenir en compte el seu nivell de qualitat i les matèries primeres amb les quals treballen. És crucial que aquesta qualitat sigui la mateixa tant en el peix com en el marisc, i que no variï segons la temporada.

Oferir el millor producte al teu client és fonamental per satisfer les seves expectatives i fidelitzar-lo, és a dir, crear una relació en el temps.

A Assolim sabem que cal ser exigents des de l’origen, ja que d’aquesta manera es poden garantir filtres de qualitat i excel·lència de la matèria primera.

La importància de les instal·lacions i el transport a temperatura controlada

Tant el magatzematge com el transport del peix i marisc presenten certes peculiaritats i condicions molt especials.

Un excel·lent proveïdor de peix i marisc ha de comptar amb instal·lacions i vehicles de repartiment que assegurin la cadena de fred i l’adequada conservació dels productes. De fet, la logística i distribució que presenten els distribuïdors de peix i marisc és una mostra de la seva professionalitat i experiència en el sector.

Assolim té capacitat per emmagatzemar més de 4.500 referències de productes d’alta rotació, gràcies a les 9.500 ubicacions de palet. A més, es dedica espai concret a producte congelat, refrigerat i ambient. Tots els nostres processos de preparació de comandes són meticulosament estudiats per tal de garantir eficàcia i control.

Pel que fa als nostres vehicles de repartiment, disposen de diferents espais on la temperatura és l’adient per la seva conservació durant el transport.

És important recordar que el magatzematge i el transport són factors bàsics per potenciar la seguretat i garantir que el client rebi el producte amb màxima garantia de conservació i caducitat.

La capacitat d’adaptació a les particularitats de cada establiment

distribuidor peix i mariscPeixateries, restaurants de menú, restaurants de carta o taperies. Aquestes són només algunes de les múltiples tipologies de clients que requereixen el servei d’un distribuïdor de peix i marisc.

Cada una d’elles presenta diferents necessitats quant a assortiment de producte ideal o transport a temperatura controlada. Per aquest motiu, el distribuïdor de peix i marisc ha de saber adaptar-se a cada àmbit i oferir les solucions adequades segons el tipus d’establiment.

En aquest cas, Assolim ofereix una àmplia gamma de referències i adequa els diferents gramatges, talls i solucions a cada client.

A més, el servei que oferim és totalment personalitzat i el client té l’opció de demanar assessorament tècnic perquè el nostre equip l’orienti en la seva selecció de peix i marisc, en la confecció de menús o fins i tot en planificacions de temporada.

Confia en Assolim distribuidor peix i marisc

Sabies que Assolim és un expert distribuïdor de peix i marisc? Amb una experiència de més de 60 anys en el món de la restauració, som especialistes multireferència en aquesta categoria de producte.

Oferim les millors solucions culinàries per cada tipus d’establiment i comptem amb dues sales pròpies per elaborar i produir els nostres productes. És en aquestes sales on preparem les nostres marques Blue Sea Food i Pescados y Mariscos Amposta (Premium).

A més, cal destacar que Assolim també disposa d’una sala d’elaboració de bacallà Premium on es produeix Bacallà Gardell, la nostra marca d’autèntic bacallà d’Islàndia salat i dessalat de manera tradicional. És ideal per a propostes gastronòmiques de carta.

En definitiva, si requereixes els serveis d’un distribuïdor de peix i marisc que t’ofereixi qualitat, seguretat i un tracte personalitzat, contacta amb nosaltres. El nostre equip especialitzat estarà encantat d’atendre les teves demandes de peix i marisc.