Bacallà Gardell, Easy to plate, Blue Sea Food i Peix i Marisc Amposta són les marques pròpies d’Assolim, marques que es caracteritzen per la seva excel·lència i qualitat.

Des del nostre origen, a Assolim tenim un ferm compromís amb els processos que permeten distribuir els productes frescs i congelats en òptimes condicions de control de temperatura, i sense interferir en la seva qualitat.

Per aquest motiu, treballem amb els millors proveïdors per tal d’oferir excel·lents solucions al sector de l’hostaleria. No obstant això, també som productors de marques pròpies, en les quals apostem per la millor matèria primera  i garantim la màxima satisfacció del client.

En aquest article et presentem les nostres marques pròpies perquè coneguis una mica més un dels valors afegits d’Assolim

Les nostres instal·lacions: clau per a les marques pròpies d’Assolim

marques assolimLes instal·lacions són una part fonamental en l’elaboració i creació de les marques pròpies d’Assolim.

Concretament, disposem d’una sala de manipulació de peix fresc, on cada nit preparem totes les comandes del dia amb diferents tipus de manipulació, oferint així un servei d’optimització de recursos i de temps.

D’altra banda, comptem amb dues sales d’elaboració de peix congelat, on preparem les nostres dues marques: Blue Sea Food i Peixos i Mariscs Amposta (Premium).

Finalment, la sala d’elaboració de bacallà de qualitat Premium és l’origen de totes les comandes de Bacallà Gardell.

Coneix les marques pròpies d’Assolim

 

Bacallà Gardell

marques assolimBacallà Gardell és la marca especialitzada que dona nom a un dels productes estrella d’Assolim: el bacallà. Es tracta d’un producte de qualitat prèmium i de producció pròpia.

A Assolim portem més de 25 anys treballant el “Gadus morhua”, un bacallà pescat amb ham a Islàndia, entre els mesos de gener i abril.

Per garantir la seva qualitat i sabor, Bacallà Gardell realitza un procés totalment manual i tradicional de deshidratació durant 25 dies, i posteriorment de curació.

A més, cal destacar que a la nostra sala d’elaboració i producció pròpia, cada filet és tractat de manera manual, classificant per pes i gruix cada una de les peces resultants. De fet, Bacallà Gardell disposa de més de 50 referències de producte per adaptar-se a les necessitats dels diferents clients.

Al nostre catàleg trobaràs una àmplia selecció de peces Bacallà Gardell com lloms, cues, esqueixat o filets, entre altres.

Peix i Marisc Amposta

marques assolimLa marca Peix i Marisc Amposta destaca per ser un dels valors afegits d’Assolim en qualitat Premium.

Seleccionem els millors orígens de pesca, adquirint directament sense intermediaris el producte que ens garanteixi la millor qualitat i excel·lència.

Produïm adequant formats i talls al que necessiten els nostres clients més exigents. A més, evitem excés de protecció de gel a fi d’oferir un producte Prèmium i rendible.

Lluç, cues de rap, caella, cassó o la morralla per preparar brous,  entre d’altres. Infinitat de producte Prèmium del mar al teu abast per cobrir la màxima exigència de propostes de carta, que trobaràs al nostre catàleg.

Blue Sea Food

marques assolimD’altra banda, la marca pròpia Blue Sea Food aporta als nostres clients una àmplia selecció de productes que encaixaran als teus menús diaris.

Tenint en compte les necessitats dels nostres clients, disposem d’uns formats còmodes i d’un producte amb una relació qualitat preu formidable.

En aquest cas, Blue Sea Food compta amb diferents preparats per a paelles, tires de pota o lloms Jumbo, centres i cues de Bacallà, entre d’altres.

Easy to plate

marques assolimEasy to plate és una de les marques pròpies d’Assolim més recents i es caracteritza per aglutinar solucions gastronòmiques a establiments del sector de la restauració i l’hostaleria, el qual els pugui optimitzar al màxim els temps de preparació i disposició al plat.

La finalitat d’Easy to plate és convertir-se en un aliat per al restaurador, ja que amb els processos de cocció ja avançats intentem ajudar a minimitzar els costos del nostre client, sense baixar la qualitat i sabor del producte final.

Per assolir aquesta missió, Easy to plate proposa opcions per a entrants, primers i segons plats i postres. Alguns exemples són el carpaccio de bacallà amb oli, el salmó per a tartars, safates de niguiris i makis, o fins i tot, costelles de porc per a barbacoes. La varietat és infinita amb Easy to plate!

Completa el teu assortiment de productes amb les marques pròpies d’Assolim

A l’hora de confeccionar el teu assortiment de productes per al teu restaurant o negoci és fonamental tenir en compte la qualitat del teu proveïdor.

A Assolim cuidem minuciosament el nostre producte. Som exigents des de l’origen, garantint filtres de qualitat i excel·lència fins a la manipulació de magatzematge i logística per tal que el client rebi el producte amb màxima garantia de conservació i caducitat.

Si vols saber més sobre les nostres marques pròpies,  no dubtis a contactar amb nosaltres. Els nostres assessors t’atendran de manera personalitzada i t’orientaran per tal de cobrir les teves necessitats.