Bacallà Gardell és la marca d’elaboració pròpia d’Assolim, que dona nom a l’autèntic bacallà d’Islàndia preparat a les nostres sales d’elaboració.

L’adaptabilitat i la diversitat de productes per a tots els negocis del canal Horeca és una de les característiques primordials d’Assolim. És per això que, per cobrir les necessitats dels nostres clients, hem incorporat una nova referència de Bacallà Esqueixat Extra al nostre catàleg.

Descobreix en aquest article més sobre la novetat més recent de Bacallà Gardell i les seves aplicacions a taula.

Apostem per la tradició i la qualitat més prèmium

bacalla esqueixatEl nostre Bacallà Esqueixat Extra (P1497) és una obra mestra d’artesania i tradició. Presentat en una bossa d’1 Kg amb un 10% de glaceig i envasat al buit, aquest bacallà és de la varietat Gadus Morhua, originari dels fons marins d’Islàndia. Capturat amb palangre, aquest bacallà passa per un procés de salat i dessalat tradicional, resultant en un producte ja a punt per consumir, totalment lliure d’espines, nervis i greix.

Aquestes no són les úniques característiques que el fan únic. El seu format de presentació és còmode i versàtil per a tots els restauradors, ja que es tracta d’una caixa de 7kg, en bosses d’1kg envasat el buit tallat en pastilles individuals de 100gr (IQF). A més, des d’Assolim oferim la possibilitat d’adquirir-lo tant per bossa com per caixa.

El bacallà esqueixat extra pot resultar especialment útil a l’hora d’elaborar plats de carta per al teu restaurant. Des d’Assolim treballem per aconseguir el millor preu i la màxima qualitat!

Les seves aplicacions a taula

Com s’ha mencionat anteriorment, el bacallà esqueixat extra destaca per la seva versatilitat. El seu format de presentació es converteix en una solució totalment innovadora i que facilita la seva manipulació i control d’excedents i costos als restauradors. D’aquesta manera, les receptes s’elaboren fàcilment.

Alguns exemples de plats elaborats amb aquest deliciós bacallà esqueixat són des de la tradicional esqueixada i xató fins a brandades, bunyols, amanides i croquetes, o inclús plats més actuals com ceviches i tàrtars de bacallà.

Tu tries la seva aplicació a la cuina!

Sota l’excel·lència de Bacallà Gardell

bacalla gardell

La nova referència de Bacallà Esqueixat Extra forma part del catàleg de productes de Bacallà Gardell, la marca referent, de qualitat prèmium i producció pròpia, en la qual Assolim porta més de 25 anys treballant.

Bacallà Gardell fa referència a l’autèntic bacallà d’Islàndia, pescat amb ham entre els mesos de gener i abril, i tractat amb un procés manual i tradicional de deshidratació durant 25 dies, i de curació.

Aquestes característiques fa que el producte destaqui per la seva excel·lència, qualitat i sabor. A més, a Assolim tractem cada filet de Bacallà Gardell de manera manual i personalitzada, classificant per pes i gruix cada una de les peces resultants.

Comptem amb més de 70 referències gràcies al nostre mestre artesà Alberto García. D’aquesta manera, aconseguim productes per a tots els tipus de clients i establiments del canal Horeca. Des de restaurants de menú, de carta, peixateries o botigues de congelats. Un exemple és la nova referència de Bacallà Esqueixat Extra.

Contacta amb nosaltres

Vols incorporar la nova referència de Bacallà Esqueixat Extra al teu restaurant? Requereixes assessorament per triar les aplicacions ideals d’aquest producte a la carta del teu establiment? T’animem a posar-te en contacte amb nosaltres i deixar-te guiar pels nostres especialistes en Bacallà Gardell.

A Assolim apostem per la millor matèria primera i l’excel·lència i qualitat de cada producte. Defensem el valor de fer-ho bé!