Bacallà Gardell, marca d’elaboració pròpia d’Assolim i característica per l’autenticitat i la qualitat del seu producte, ha format part del desè aniversari de la Ruta Gastronòmica de Cabrils.

Aquest esdeveniment, que ha tingut lloc al Centre “La Fàbrica” de Cabrils, ha estat organitzat per l’Associació d’Hostalers de Cabrils, en col·laboració amb l’Ajuntament de Cabrils.

L’acte ha consistit en l’elaboració d’una tapa creativa amb bacallà, per part dels restaurants participants, i la degustació de les diferents propostes culinàries preparades pels assistents.

D’aquesta manera, Assolim ha pogut col·laborar amb la marca Bacallà Gardell aportant aquest producte estrella als restaurants participants.

Cal destacar que, durant la celebració, els diferents plats de bacallà que cada establiment ha dissenyat per la ruta han estat exposats per poder tastar-los i descobrir l’essència de Bacallà Gardell.

Bacallà Gardell: autèntic bacallà d’Islàndia

Bacallà Gardell és un producte de qualitat prèmium i de producció pròpia, en el qual Assolim porta més de 25 anys treballant.

Aquest “Gadus morhua” és pescat amb ham a Islàndia, entre els mesos de gener i abril, i tractat amb un procés manual i tradicional de deshidratació durant 25 dies, i de curació.

A Assolim tractem cada filet de Bacallà Gardell de manera manual i personalitzada,  classificant per pes i gruix cada una de les peces resultants.

Excel·lència en la qualitat i el sabor a l’abast del client.