A Assolim, tenim la necessitat d’innovar per oferir productes que no només satisfacin les necessitats dels nostres clients, sinó que també valorin la tradició, la qualitat i l’experiència.

La massa de bunyol de bacallà prèmium (ref GA0085) de Bacallà Gardell és el resultat d’un ambiciós projecte de I+D que combina la tradició dels bunyols de bacallà i la innovació de processos que garanteixen una qualitat i un sabor superior.

A continuació, et presentarem els motius pels quals hauries de considerar incorporar la massa de bunyol prèmium d’Assolim al teu menú.

Què fa única a la massa de bunyol Gardell?

La nostra massa de bunyol d’alta qualitat no és un producte més al mercat. Seleccionada sota la marca Bacallà Gardell, coneguda pel seu compromís amb l’excel·lència i la sostenibilitat, aquest producte combina ingredients frescos i naturals per crear una massa llesta per fregir que manté la textura i el sabor autèntic dels bunyols casolans.

Beneficis de triar massa de bunyol Gardell

  • Qualitat superior: Cada producte de Bacallà Gardell és seleccionat acuradament per garantir la millor qualitat i sabor. A més, el seu fantàstic arrebossat presenta un alt contingut en col·lagen.
  • Conveniència: Gràcies a la seva massa arrebossada i llesta per fregir, podràs estalviar temps a la cuina. A més, la recepta tampoc necessita manipulació.
  • Versatilitat: Ideal per a un aperitiu ràpid o com a part d’un plat més elaborat.

Idees per gaudir dels bunyols de Bacallà Gardell

La versatilitat de la nostra massa de bunyol et permetrà explorar una gran varietat de receptes, des de les més tradicionals fins a creacions completament innovadores. Aquí et deixem algunes per inspirar-te:

  • Aperitius: Serveix els bunyols de bacallà amb una salsa tàrtara, maionesa o un toc d’allioli com a entrant de qualsevol àpat.
  • Sopars: Combina els bunyols de bacallà amb una amanida fresca o uns vegetals per a un sopar lleuger i deliciós.
  • Esdeveniments i reunions: Sorprèn amb l’aperitiu perfecte per a qualsevol celebració. A més, no et portarà res de temps preparar-lo.

Contacta amb nosaltres

A Assolim, el compromís amb la sostenibilitat i la qualitat no és només una part de la nostra estratègia comercial, és una promesa als nostres clients. Per això, treballem perquè cada producte vagi més enllà de complir els estàndards més alts de qualitat. Volem que contribueixi en un futur més sostenible.

La massa de bunyol bacallà prèmium de Gardell és una experiència culinària que porta amb si la promesa de qualitat, conveniència i sabor excepcional. En triar productes de Bacallà Gardell, estàs apostant per l’excel·lència. Anima’t a tastar-la i descobreix per què la nostra massa de bunyol està establint nous estàndards a la cuina prèmium. Per a més informació, no dubtis a contactar amb nosaltres.