Assolim, companyia referent en la distribució de productes congelats i frescos, ha participat durant els dies 6, 7 i 8 de novembre en el Gastronòmic Fòrum de Barcelona, que ha tingut lloc al Recinte Montjuïc de Fira Barcelona.

Durant aquests tres exitosos dies, la companyia ha atès a més de 900 persones que han visitat el seu estand per conèixer una mica més sobre la companyia i els seus serveis de distribució. En ell, no només s’han presentat algunes de les novetats dels seus coneguts partners al sector, sinó que també s’han dut a terme degustacions de fins a 70 propostes culinàries.

D’altra banda, Assolim també ha connectat amb clients, proveïdors i companys de sector, mitjançant els seus tallers culinaris i showcookings de la mà de coneguts cuiners com Carlos Caballero.

Cal destacar que, aquesta edició del Gastronòmic Fòrum de Barcelona ha estat una de les més multitudinàries i ha tancat amb un rècord de participació en reunir més de 350 expositors en la cita gastronòmica dels experts del sector. De fet, 18.500 professionals han acudit a l’esdeveniment i s’han presentat una trentena d’innovacions.

Poder participar un any més en el Gastronòmic Fòrum de Barcelona suposa una oportunitat per a rebre a tots els seus clients en un ambient diferent de l’habitual i enfortir la relació amb ells, com indica Toni Rodes, CEO de Assolim.

Xavier Castellví, CEO de la companyia, assenyala la importància d’acudir al Gastronòmic Fòrum de Barcelona al costat dels seus proveïdors partners: “a Assolim ens caracteritzem per ser una empresa que es recolza en els seus partners i col·labora conjuntament amb els seus proveïdors. Comptem amb la seva ajuda en tasques de consolidació de client, així com en la cobertura de noves possibilitats i canals“.

Presentació de novetats per al canal Horeca

Assolim ha comptat amb la col·laboració i presència dels seus proveïdors partners Europastry, Findus, Garden Gurmet, Campofrío, Amphora, LambWeston i AudensFood.

Aquests han mostrat les seves novetats més especials, a més de presentar ponències com Irresistable and Vegan de Garden Gurmet o Flatbreads – La base més cosmopolita de Europastry.

Entre les novetats es troben l’oli d’alt rendiment (Amphora), les Really Crunchy Fries (LambWeston), la Vuna Vegan (Garden Gourmet), el saltat Thai i Bambú  (Findus Foodservice), els Flatbreads (Europastry), el garrí rostit (Campofrio) i la gamma de croquetes Gastrobar (Audensfood).

De la mà del prestigiós xef Sergi de Meià al taller especialitzat: “Gardell, l’Univers del bacallà”

forum gastronomic

Finalment, i posant especial èmfasi en la seva marca d’elaboració pròpia Bacallà Gardell, cal destacar la col·laboració d’Assolim amb Sergi de Meià, xef del restaurant El Banquet, i Alberto Garcia, “mestre i artesà” de la sala d’elaboració de Bacallà Gardell.

Els experts van presentar la ponència “Gardell, l’Univers del Bacallà” a la sala El Taller, de la Fira, on van tractar en profunditat el valor afegit del producte Bacallà Gardell i el seu especial procés de pesca, curació i rehidratació, que fa que aquest bacallà d’ham d’Islàndia compleixi estàndards d’excel·lència i qualitat.