A Assolim hem incorporat una nova eina digital per efectuar els pagaments de factures amb el mòbil. Es tracta del nou sistema de pagament de factures amb codi QR.

Aquesta actualització, que funciona a partir d’un codi QR imprès a cada factura, permetrà gaudir d’un sistema més segur, àgil i còmode, a més de la possibilitat de realitzar els pagaments des d’un dispositiu mòbil.

Aquesta és una mostra de l’aposta d’Assolim per la innovació i la tecnologia, i sobre tot per les eines digitals que faciliten el dia a dia del client i li aporten alternatives per fer front al procés de gestió de manera còmode i àgil.

Fàcil funcionament del sistema de pagament de factures amb codi QR

Per utilitzar el sistema de pagament de factures amb codi QR és important comptar amb un lector de codi QR al mòbil. Molts dispositius mòbils ja el porten incorporats, tot i que també es poden descarregar des de Play Store, en el cas del sistema Android, o des d’Apple store, a iOS.pago de facturas

Amb aquest lector ja és possible llegir el codi QR imprès a les factures i omplir les dades per realitzar el pagament. De fet, el codi et redirigirà a la pàgina web d’Assolim i es podran disposar dades com el número de factura, de client, la data d’emissió, de venciment o l’import.

D’aquesta manera, el sistema de pagament de factures amb codi QR permetrà fer l’abonament de les factures immediatament al nostre sistema.

A més, el lector de codi QR garanteix un total control i acreditació sobre la correcta efectuació del pagament,  ja que un cop s’hagi acabat l’operació, llegint de nou el codi QR, es podrà comprovar que s’ha realitzat el pagament de manera correcta.

Quins són els beneficis del nou sistema de pagament de factures amb codi QR?

El nou sistema de pagament de factures amb codi QR t’aporta una sèrie d’avantatges com:

  • Una major seguretat, que evitarà fer el pagament en efectiu
  • Més agilitat i estalvi de temps
  • Pagament sense contacte físic
  • Abonament immediat al sistema Assolim
  • Un total control i acreditació sobre l’estat del teu pagament

Cal destacar que el nou sistema de pagament de factures amb codi QR representa un valor afegit clau i de diferenciació per a Assolim i una modernització amb un impacte molt positiu per als clients.

En definitiva, els nostres clients guanyaran comoditat i seguretat amb el nou sistema de pagament de factures amb codi QR i estalviaran incomoditats comptables.