Des d’Assolim som conscients de la importància de comptar amb excel·lents proveïdors a l’hora d’oferir les millors solucions gastronòmiques al canal Horeca.

Com a companyia referent en la distribució de productes frescos i congelats, volem oferir-te un servei integral per la teva cuina i proposar-te un assessorament personalitzat, a la vegada que t’oferim excel·lents solucions gastronòmiques de la mà de fantàstics proveïdors.

En aquest cas, volem descobrir-te un dels nostres partners en el món dels productes congelats. Es tracta de Findus, un proveïdor ideal per a totes les tipologies de negoci, ja que s’adapta a les diferents necessitats i particularitats de cada establiment, a l’hora que aporta idees i receptes innovadores.

“Serving the World with better food”

Amb el propòsit de servir al món amb els millors aliments, Findus compta amb més de 70 anys d’experiència al canal Horeca que li han permès convertir-se en líder en el cultiu, processament i ultracongelació de verdures.

Findus es caracteritza per oferir les millors i més innovadores solucions gastronòmiques al sector de l’hostaleria. De fet, a partir de l’any 2023, comptarà amb un valor afegit més: la participació de les figures Culinary Advisors, Diego Sáenz i Vicente Cerdá, que realitzaran les degustacions i demostracions per a clients finals i majoristes.

El respecte per la qualitat de la matèria primera i l’ampli coneixement i cura dels productes són part dels seus pilars bàsics. A més, seguint els seus compromisos globals és una empresa alineada amb els Objectius de Desenvolupament Sostenible de l’ONU.

Coneix els beneficis de comptar amb Findus com a proveïdor

En primer lloc, és important destacar el paper que juguen els proveïdors a Assolim. Des de la companyia posem especial èmfasi en el treball amb empreses professionals, properes, que compten amb una gran experiència al canal Horeca i que van alineades amb els nostres valors corporatius.

Per a nosaltres és fonamental disposar de proveïdors que garanteixin alts estàndards de qualitat, productivitat i capacitat de resposta, ja que ens agrada treballar amb marques transparents i de confiança.

Aquesta és l’única manera d’oferir les millors solucions gastronòmiques al sector de l’hostaleria. Per això, apostem per proveïdors com Findus, un referent del consum tant a dins de la llar com a l’exterior: restaurants, col·legis, hotels, residències, hospitals, etc.

Un dels principals avantatges de tenir a Findus com a proveïdor és que és una empresa que tracta de facilitar el màxim possible el treball de tots els cuiners professionals a partir de la creació de productes congelats versàtils i sobretot de primera qualitat.

A més, Findus es converteix en un dels teus grans aliats a la cuina, ja que t’ajuda a estalviar recursos econòmics i de temps, a la vegada que controla els costos i el malbaratament de producte.

També és important saber que tots els productes Findus es cullen en el seu millor moment i es congelen entre 3 i 24 hores després per tal de conservar tots els seus nutrients. Això permet que el teu establiment pugui disposar de producte de qualitat i de temporada durant els 365 dies de l’any.

Un altre dels avantatges de Findus com a proveïdor de solucions gastronòmiques és la seva experiència i professionalitat. L’empresa porta des de 1941 fent història al sector del congelat i, des de 2017, forma part de Nomad Foods, la major empresa d’aliments congelats d’Europa.

D’altra banda, tenir a Findus com a proveïdor gastronòmic és una garantia de comptar amb solucions gastronòmiques innovadores i saludables. Les seves propostes sempre van alineades amb els seus valors de sostenibilitat i s’adapten a un món i a unes dietes cada cop més canviants i flexibles.

Un exemple és el concepte Green Cuisine, que aposta per productes que contribueixen a un major respecte pel medi ambient i són una gran solució per incloure més referències veggies a la carta del teu establiment.solucions gastronomiques

 Les principals solucions gastronòmiques de Findus a Assolim

En aquest apartat, volem fer-te una idea de les possibles solucions gastronòmiques que pot oferir Findus al teu negoci.

Findus aporta una completa i variada gamma de solucions gastronòmiques per a tota tipus d’establiments. Des de restaurants de menú, hotels, restaurants de carta, taperies, col·lectivitats, bars o xiringuitos, entre d’altres.

solucions gastronomiquesVerdures congelades, peix i marisc o plats preparats. Aquestes són només algunes de les seves solucions gastronòmiques.

Com a exemple, et mostrem, a continuació, les diverses referències de productes Findus que es troben al catàleg d’Assolim.

La selecció és molt variada i inclou diverses categories d’aliments com la carn amb el pit d’au arrebossat o els fingers de pollastre Findus.Quant a la selecció de peix destaquen productes com el Fish’n Chips Gourmet o la porció de lluç arrebossat.

Finalment, pel que fa als productes veggies i vegetarians, aquests són alguns dels productes Findus que Assolim té a la seva disposició: la tempura de verdures,  l’ensaladilla clàssica, les faves superbaby o les mongetes planes, entre d’altres.

En definitiva, Findus aporta producte de gran valor al catàleg d’Assolim per tal d’oferir, de manera conjunta, les millors solucions culinàries als nostres clients.

Deixa’t assessorar per Assolim

Assolim compta amb 65 anys de trajectòria en el món de la distribució, garantint servei a més de 7.000 clients i oferint un assessorament professional, que els aporta importants beneficis: optimització de costos, terminis de lliurament i gran qualitat dels productes.

Per això, ens posem a la teva disposició per aconsellar-te sobre els proveïdors més adequats del nostre catàleg per a les teves solucions gastronòmiques.

Caminem junts per fer créixer el teu negoci!