Amb l’arribada de la temporada d’estiu, els xiringuitos són una de les opcions més preferides per a refrescar-se i gaudir d’un dinar a la platja.

És cert que molts d’aquests establiments no compten amb totes les eines necessàries per dur a terme elaboracions complexes a la cuina. Les condicions, l’espai i el temps que requereixen poden ser un condicionant en els seus plats.

No obstant això, des d’Assolim apostem per una cuina variada i equilibrada.  Per aquest motiu, en aquest article volem oferir-te algunes pautes per elaborar plats saludables i de qualitat que siguin tot un èxit al teu xiringuito.

Cuida la matèria primera

Per garantir la qualitat dels teus productes i, per descomptat, conservar la màxima seguretat alimentària és bàsic comptar amb una excel·lent matèria primera.

La matèria primera juga un paper fonamental en les nostres elaboracions. Per aquest motiu, és tan important.

També és vital disposar de producte de temporada com, per exemple, les fruites i verdures, que ens aporten antioxidants i ens ajuden a estar hidratats, o producte de proximitat. D’aquesta manera, les nostres propostes no només seran saludables sinó que també contribuiran a la cura del medi ambient.

Amb elles podràs elaborar propostes a la brasa i oferir la millor gastronomia del mediterrani per consumir a peu de platja sense utilitzar tècniques de cocció com la fregida.

Opta per propostes saludables i lleugeres

Un aspecte fonamental per cuinar un plat de menjar saludable en un xiringuito és optar per ingredients saciants i lleugers a la vegada, que ens aportin una gran quantitat d’aigua i fibra.

Carpaccio de gamba, salmó per a tartars, alvocat, hummus, amanides diverses o poke bowls, entre molts altres. La varietat està garantida!

A més, recorda que el peix fresc no pot faltar en el teu menú. Aquest producte, ric en proteïnes i greixos com l’Omega 3, és molt beneficiós per a l’organisme i es pot cuinar de diverses maneres.

Com hem comentat anteriorment, les tècniques de cocció també són essencials per poder elaborar un plat saludable. Saltar els aliments o les coccions al vapor, a la planxa o brasa són la teva solució.

Easy to plate, la solució per al teu xiringuito

Amb l’objectiu d’oferir un servei integral per la teva cuina i agilitzar els teus processos, hem creat un conjunt de solucions que optimitzaran el temps i recursos del teu xiringuito.

Easy to plate és la nova marca pròpia d’Assolim formada per una gran varietat de productes amb processos d’elaboració, cocció i escandall ja avançats perquè tu, com a restaurador, només hagis de regenerar, emplatar i complementar, segons els teus criteris.

L’assortiment de productes de 4a i 5a gamma d’Easy to plate és ideal per a xiringuitos que poden realitzar poques manipulacions, però que volen oferir propostes imaginatives, refrescants i que satisfacin als seus clients.

A més, a Easy to plate trobaràs moltes de les propostes saludables i lleugeres presentades anteriorment.

Fàcil i ràpid. A Assolim apostem per la comoditat sense perdre l’excel·lència en el sabor i la qualitat.

Deixa’t assessorar per Assolim

A Assolim comptem amb més de 60 anys d’experiència en la distribució de productes frescos i congelats al canal Horeca, i volem oferir-te totes les facilitats i comoditats per aconseguir l’èxit en el teu negoci.

Som conscients que cada tipologia de client presenta unes necessitats particulars. Per aquest motiu, posem a la teva disposició la marca pròpia Easy to plate per cuinar plats saludables i deliciosos al teu xiringuito.

A més, no pots oblidar el nostre assortit de productes del mar i el seguit de referències veganes i vegetarianes.

Prepara el teu xiringuito amb Assolim!