El bacallà és un gran aliat de la nostra dieta i un magnífic producte per a protagonitzar les teves propostes de carta o menú per als teus clients. Una de les raons de la seva popularitat són els seus múltiples beneficis, com veurem en aquest article.

Aquest nutritiu peix blanc, que només aporta un 5% de greix, és una gran font de nutrients.

En primer lloc, conté un elevat grau de proteïnes que se situa entre el 17 i 18%. Les seves proteïnes d’alt valor biològic resulten molt beneficioses per al nostre organisme i s’encarreguen de funcions tan rellevants com el nostre rendiment i concentració.

Com hem comentat, té poc contingut en greix i, per tant, un baix contingut calòric. A més, els greixos que té corresponen als poliinsaturats tipus omega-3, molt favorables per reduir el colesterol i protegir-nos de les malalties cardiovasculars.

Les vitamines i sals minerals presents en aquest aliment també son considerables. Des de vitamines A, D, E fins a les del grup B, com per exemple l’àcid fòlic. Quant a minerals destaquen el calci, el fòsfor o el potassi, essencials per al nostre sistema nerviós.

En definitiva, el bacallà no pot faltar a la teva dieta!

Un món de possibilitats

El bacallà no només es caracteritza per les seves excel·lents propietats, sinó també per la seva adaptabilitat. Des de bunyols, esqueixada, croquetes, amb samfaina… És un peix realment versàtil i que es pot cuinar de diverses maneres i estils. De fet, es pot consumir fresc, congelat, sec, dessalat, etc.

El seu atractiu gastronòmic unit a les seves característiques nutritives converteixen el bacallà en un aliment realment saludable i molt recomanable per a les teves propostes de carta i menú.

Assolim és el teu distribuïdor ideal de peix fresc i congelat

A Assolim som experts en peix i marisc. De fet, una de les nostres tipologies de client principals són les peixateries, on garantim total assessorament i coneixement dels productes. Establim amb els nostres clients criteris de compra en funció de la millor època per a cadascuna de les tipologies del producte, potenciant la millor relació preu/qualitat per als nostres clients.

També proporcionem informació diària i actualitzada de disposició i evolució del mercat, per tal d’orientar als nostres clients les planificacions a curt termini.

Gaudeix del bacallà d'Assolim

Un dels nostres grans avantatges que ens caracteritza especialment és la nostra sala  d’elaboració pròpia de peix fresc, on processem diàriament totes les comandes de manera minuciosa, per tal que en poques hores siguin a la teva disposició. 

En aquesta sala produïm la nostra marca PremiumBacallà Gardell. Es tracta d’un bacallà de primera amb processos de manipulació i conservació tradicionals, on aconseguim un producte exquisit.

Elaborem infinitats de talls per tal d’adequar-nos a les diferents demandes de cada client. Sempre amb el fil comú que partim amb un Gadus Morhua obtingut d’origen.

La qualitat i l’excel·lència estan garantides!

Confia en Assolim

Assolim compta amb més de 60 anys de trajectòria en la distribució de productes tant frescos com congelats al canal Horeca. A més, es caracteritza per oferir totes les facilitats i comoditats per aconseguir l’èxit en qualsevol negoci de la restauració.  

Amb Assolim tindràs el millor peix i marisc per al teu negoci.