La companyia de distribució global del sector de l’alimentació a Catalunya inicia una col·laboració amb l’equip femení F.C Levante Las Planas amb la finalitat de potenciar l’esport i fomentar la igualtat en tots els àmbits de la societat.

 

A l’acte institucional, que va tenir lloc ahir al camp del F.C Levante Las Planas, es va presentar a la nova incorporació Ebi Onome i amb la jugadora Nerea Gantxegui , juntament amb el president del club Ferran Cabello i Toni Rodes, CEO d’Assolim Foodservices.

Aquest patrocini permet que Assolim i F.C Levante Las Planas s’uneixin per continuar defensant l’esport femení i la pràctica del futbol com a eina d’integració i igualtat.

Assolim, companyia referent en la distribució de productes frescos i congelats, formalitza el seu acord de patrocini amb el primer equip femení del F.C Levante Las Planas.

L’acte, que es va celebrar ahir al camp de futbol del F.C Levante Las Planas, va comptar amb la participació de les jugadores Nerea Gantxegui i Ebi Onome, el president del club Levante Las Planas Ferran Cabelloi Toni Rodes, CEO d’Assolim Foodservices. A més, el F.C Levante Las Planas va presentar oficialment a  Ebi Onome,  nova incorporació de l’equip femení.

L’acord, que té la finalitat de potenciar l’esport i fomentar la igualtat en tots els àmbits de la societat, permet que Assolim i F.C Levante Las Planas s’uneixin per continuar defensant l’esport femení i  la pràctica del futbol com a eina d’integració i igualtat.

Toni Rodes explica que l’acord, per part d’Assolim es basa en “la forta convicció i l’alineament amb els valors que representen l’esport femení: cultura de l’esforç, treball en equip i ser dona; valors i projectes que sempre han estat la base del tarannà de la nostra empresa”.

D’aquesta manera, Assolim inicia un nou repte i recolzarà la trajectòria del primer equip femení del F.C Levante Las Planas perquè l’equitat de gènere pugui ser una realitat a l’esport.