Assolim, companyia referent en la distribució de productes congelats i frescos, i Rational, líder mundial en el mercat de la tecnologia de preparació tèrmica d’aliments per a cuines professionals formalitzen el seu acord de col·laboració.

L’acte, que ha tingut lloc avui a les instal·lacions d’Assolim a El Bruc, ha comptat amb l’assistència del CEO d’Assolim (Toni Rodes) i la directora comercial de Rational (Gisele Moraes).

Aquesta jornada, en la que també s’han visitat les instal·lacions de l’empresa catalana, marca l’inici d’un conjunt d’esdeveniments culinaris i show cookings presentats pels xefs executius de les respectives empreses i dirigits als professionals de la restauració.

La unió d’innovadores propostes gastronòmiques amb les eines més avançades de cocció

Assolim i Rational mantenen un fort compromís amb el sector de la restauració i l’hostaleria, especialment a l’hora d’oferir solucions gastronòmiques i eines de cocció que suposin un estalvi econòmic i optimitzin el temps dels restauradors.

Per aquest motiu, ambdues empreses s’uniran en la organització dels diversos esdeveniments, que serviran per transmetre tot el coneixement, la versatilitat i les diferents aplicacions tant dels productes d’Assolim com dels equips intel·ligents de cocció de Rational.

Els professionals gaudiran de jornades de treball, en les quals es presentaran noves propostes gastronòmiques suggerides per Assolim i alhora podran conèixer processos i sistemes de cocció dels últims models de maquinària implantats per Rational: el vaporitzador combinat iCombi Pro i la vasculant multifunció iVario Pro.

Toni Rodes, CEO d’Assolim, explica que, per a la companyia, l’acord suposa “un pas més en la consolidació de l’estratègia d’esdevenir no tant sols un distribuïdor, sinó un partner pels nostres clients, i com sempre, recolzant-nos en les marques líders del sector, com ho és Rational ”.

A més, considera que es tracta d’un acord “que beneficiarà al sector de l’hostaleria gràcies als valors que comparteixen ambdues companyies: innovació, professionalitat, experiència i assessorament al client”.

D’aquesta manera, Assolim i Rational inicien un nou projecte per oferir propostes culinàries imaginatives, que cobreixin la demanda d’exigència culinària i de negoci del restaurador i que, a la vegada, estalviïn costos amb avantatges de processos de cocció intel·ligents, millorant servei cap als seus clients i marges cap als seus negocis.

En definitiva, aquesta nova aliança permetrà que totes dues companyies enforteixin vincles de cooperació en favor del compromís que desenvolupen des dels seus inicis per al canal Horeca.