Assolim, companyia referent a la distribució alimentària, inicia una  col·laboració amb Phenix, empresa especialitzada a gestionar de manera integral les donacions d’aliments i oferir solucions contra el desaprofitament alimentari.

Gràcies a la seva estreta col·laboració amb associacions d’ajuda alimentària, Phenix garanteix un lliurament efectiu dels excedents d’Assolim a aquells que més ho necessiten. En aquest cas, la Fundació Áurea s’encarrega de recollir els aliments donats 2 vegades per setmana i redistribuir-los, brindant una nova oportunitat als productes d’Assolim i beneficiant a comunitats i persones en situació de vulnerabilitat.

desapfofitament alimentariAquest procés garantirà la seguretat alimentària, la traçabilitat de les entregues i el compliment dels requisits administratius i legals.

La iniciativa s’emmarca dins de les activitats de responsabilitat social corporativa d’Assolim i Phenix, i el seu objectiu de generar impacte positiu als àmbits econòmic, social i mediambiental.

“A Phenix assessorem les empreses del sector alimentari a gestionar efectivament el seu excedent. Ho fem a través de la millor via possible per a tots: les donacions a associacions d’ajuda alimentària com la Fundació Áurea. Assolim s’ha compromès a reduir el seu excedent i estem encantats que ens hagin triat com a socis per a ajudar-los”  declara Jean-Baptiste Boubault, Country Manager de Phenix Espanya.

Toni Rodes, CEO d’Assolim, explica que des de la companyia “contínuament anem incorporant noves pràctiques per reduir el desaprofitament alimentari. Estem cada vegada més orientats a la sostenibilitat i a col·laborar, una mica més, amb la cura del nostre planeta i les persones que l’habiten”.