El passat 2 de juny, Assolim va celebrar un esdeveniment especial: el Family Day “Avui Cuinem Nosaltres!” La jornada, plena d’activitats lúdiques i una àmplia oferta gastronòmica, va reunir l’equip de treballadors i les seves famílies amb motiu del seu desè aniversari.

L’esdeveniment, que va comptar amb gairebé 500 assistents, va incloure una varietat de jocs, concursos i activitats dissenyades per a tots els gustos. A més, l’alimentació també va jugar-hi un paper important. Treballadors i familiars van poder gaudir d’una gran diversitat d’àpats, aperitius, una paellada i una fideuà gràcies als 8 proveïdors i partners amb els quals Assolim col·labora i que es van unir a la celebració: Europastry, Lambweston, McCain, Findus, Audens, Garden Gourmet, Froneri i Campofrío.

En són només una part de l’àmplia xarxa de socis amb la que compta Assolim des que va començar la seva trajectòria en el sector horeca.

Assolim Foodservice: 10 anys de tradició, qualitat i servei en el sector de la distribució alimentària

Enfocada a brindar un assessorament de qualitat, personalitzat i professional als seus més de 7.000 clients, Assolim és una empresa líder en distribució global en el sector alimentari a Catalunya. Tot i que la marca compta amb un extens catàleg que es va ampliant cada cop més, l’especialitat és el peix i el marisc, productes dels quals disposa de dues marques pròpies: Peixos Amposta (Premium) i Blue Seafood. A més, és fabricant de bacallà d’ham d’Islàndia amb Bacallà Gardell, una marca pròpia de qualitat excepcional i elaboració tradicional.

Fundada l’any 2014 després de la fusió de dues empreses familiars catalanes de llarga trajectòria, Solé i Himsa, aquest 2024 celebra el seu desè aniversari amb grans fites assolides: 52,3 M€ facturats i 200 treballadors contractats.

Actualment, Assolim ofereix un servei integral per a la cuina, des de l’assessorament en la confessió de menús i cartes, amb incorporació de nous productes de la més alta qualitat, fins a una extensa varietat de solucions culinàries per a diferents tipus d’establiments de restauració. A més, incorpora la tecnologia per a optimitzar processos com el transport del producte i poder agilitzar l’entrega de comandes.