Del proper dia 5 al 16 d’octubre, la Fira Barcelona Montjuïc acollirà la novena edició de l’Oktoberfest Barcelona.

En aquest espai, Assolim serà el  distribuïdor gastronòmic oficial i proporcionarà l’oferta gastronòmica, a la vegada que oferirà servei i eines de conservació per dur a terme l’activitat durant els 12 dies.

L’Oktoberfest Barcelona és una gran festa popular de referència a Barcelona organitzada al més pur estil alemany. Consisteix en un esdeveniment històric i cultural del poble alemany i que està considerat com la festa popular més gran del món.

Com hem comentat, aquest any Assolim formarà part de l’Oktoberfest Barcelona com a distribuïdor gastronòmic oficial i contribuirà a oferir la millor gastronomia alemanya en un ambient únic amb música en viu i una carpa de més de 6.500 m2.

En definitiva, la participació d’Assolim a l’Oktoberfest Barcelona suposarà un gran repte i oportunitat per créixer i continuar oferint el millor servei  per al canal Horeca.

Fer-ho bé és el nostre lema!

distribuïdor gastronòmic oficial

Noves referències al catàleg d’Assolim

Cal destacar que, amb motiu d’aquest esdeveniment, Assolim també incorporarà al seu ampli catàleg de productes frescos i congelats tres referències noves.

Es tracta dels següents productes d’importació alemanya:

  • Bockwurst Chili
  • Bratswurst Curry
  • Krakauer

D’aquesta manera, la família de productes Assolim creix i incorpora nous sabors i experiències perquè els clients puguin gaudir de la gastronomia pròpia de Munich i l’Oktoberfest.

A què esperes per incorporar-los a les teves propostes?

Assolim Foodservices, el millor aliat per al negoci de la restauració.