princ2@2x

Catàleg

Categories

Categories

COMPLEMENTS CULINARIS I SALSES

Explora la nostra gran varietat de complements culinaris i salses, elements essencials en qualsevol servei que busqui enriquir les seves receptes amb sabors autèntics i textures variades. Aquests productes són fonamentals per donar-li el toc final a la preparació de qualsevol plat.

Una selecció de productes per a tots els gustos

Salses i cremes

Oferim una àmplia selecció de salses, ideals per acompanyar o cuinar carns, peixos i verdures. Si el que busques és aportar suavitat i cos en la preparació dels plats, les cremes i nates seran una opció indispensable. Aquests productes, sumant-se a les nostres pastes seques, completaran receptes capaces de sorprendre els paladars més exigents.

Arrebossats, conserves i condiments

Per aquells que busquen comoditat sense sacrificar el sabor, les nostres conserves són l’opció ideal per afegir contrastos al plat. A més, resulten opcions ideals per a la restauració per la seva durabilitat en el temps.

D’altra banda, els productes per arrebossar són ideals per aconseguir aquella textura cruixent perfecta en carns i verdures. A Assolim comptem també amb una varietat de toppings que afegiran un toc especial als teus plats i postres.

La nostra secció de condiments és un tresor per als amants dels sabors intensos i aromàtics, perfectes per personalitzar cada plat.

Fruits secs

Els fruits secs són indispensables per aportar un toc cruixent i nutritiu a qualsevol plat per la seva gran versatilitat. També poden resultar un snack saludable pel seu gran valor nutricional.

Altres productes al nostre catàleg

Disposem de margarines i mantegues, essencials per cuinar i fornejar; ous, indispensables a la cuina diària per garantir frescor i qualitat en qualsevol recepta; també gel, ideal per a begudes i còctels.

Cada producte ha passat per un delicat procés de selecció per assegurar la seva qualitat i durabilitat. La nostra àmplia gamma de complements culinaris i salses està pensada per satisfer les exigències culinàries en l’entorn professional, assegurant l’elaboració de les receptes més clàssiques fins a les més innovadores, elevant així qualsevol experiència culinària.

Endinsa’t en la nostra selecció i descobreix tots els productes de la gamma.