princ2@2x

Catàleg

Categories

Categories

ESTRIS RESTAURACIÓ

En l’àmbit de la gastronomia, els estris de restauració són essencials per garantir una experiència culinària excepcional, tant per als xefs com per als comensals. Aquests instruments no només faciliten la preparació dels plats, sinó que també contribueixen a l’eficiència i professionalisme del servei.

Per a aquells que busquen equipar o renovar la seva cuina, la nostra categoria abasta una àmplia gamma de productes dissenyats per satisfer totes les necessitats. Des de geladeries fins a restaurants i forns, cada establiment trobarà el necessari per optimitzar les seves operacions.

Per a Geladeries

Oferim des de cons de paper, indispensables per servir gelat de manera higiènica, fins a culleres de plàstic, perfectes per degustar. No oblidem els gots, ideals per a batuts o gelats tous, que completen el conjunt d’estris necessaris per al servei.

En la Restauració

El nostre catàleg se centra en productes essencials com alumini industrial, perfecte per conservar i protegir aliments; desmotllador, ideal per a rebosteria i assegurar la presentació impecable de cada creació; i film transparent, un aliat versàtil per mantenir la frescor i facilitar la preparació higiènica dels plats. Aquests productes són fonamentals per mantenir la qualitat i eficiència a la cuina.

Per a Forns

Disposem de bosses per a brioixeria i bosses per a pa, solucions pràctiques per a la conservació i presentació de pans i productes de rebosteria. A més, el paper de forn es converteix en un indispensable en la preparació, assegurant coccions uniformes i facilitant la neteja. Aquests productes són crucials per a qualsevol fleca o pastisseria, millorant la presentació i conservació de cada peça.

Cada producte ha estat cuidadosament seleccionat per assegurar qualitat i durabilitat, responent a les exigències de l’entorn professional. Amb la nostra gamma d’estris de restauració, cada establiment podrà trobar els instruments adequats per elevar l’experiència culinària i satisfer els paladars més exigents.