Assolim és una companyia de distribució global del sector de l’alimentació a Catalunya, referent en els productes frescos, congelats i temperatura ambient, oferint les millors solucions pel sector de l’hostaleria.

Amb 65 anys d’experiència en el món de la distribució, des d’Assolim mantenim una ferma aposta per la sostenibilitat, així com per la sensibilització de la importància del medi ambient.

Coneixem l’impacte que aquest té a la nostra salut. Per aquest motiu, estem molts compromesos amb la cura del planeta i la sostenibilitat.  

Coneixes les nostres plaques fotovoltaiques?

Per cuidar-nos és necessari tractar bé tot allò que ens envolta. A Assolim estem invertint a generar autonomia pròpia de consum amb plaques fotovoltaiques a la nostra principal instal·lació logística a El Bruc.

Els 1.076 panells de 460W instal·lats cobriran el 22,4% del consum i evitaran 220 tones de CO2 l’any. Està previst que la seva producció elèctrica anual sigui de 667.957 kWh/any i el seu consum de 2.638.036 kWh/any.

Amb aquesta iniciativa volem disminuir el nostre impacte mediambiental i contribuir a la millora del canvi climàtic.

Sensibles amb el medi ambient i la sostenibilitat

Cal destacar que la instal·lació de les plaques fotovoltaiques no és l’única acció en matèria de sostenibilitat que realitzem des de Assolim.

La nostra flota de transport consta de 60 vehicles totalment preparats per distribuir diàriament els nostres productes frescos, congelats i de temperatura ambient. No obstant això, per tal de reduir trajectes innecessaris i l’impacte mediambiental que aquests comporten programem amb cura tota la nostra distribució de rutes logístiques, adequant la freqüència de servei al consum i a les necessitats reals que requereixen totes les poblacions.