El diumenge 26 de maig, Assolim va participar com a patrocinador del segon acte benèfic per a la Recerca del Càncer Infantil que es va dur a terme per la Policia Local d’Esplugues en el Parc dels Torrents.

Amb l’objectiu de recaptar fons per a la recerca d’una malaltia que afecta els més petits, Assolim va contribuir proporcionant panets per a la venda de frànkfurts, els beneficis dels quals serien destinats íntegrament a la recerca contra el càncer.

Des de les 10 h del matí fins a les 14 h del migdia, el parc es va omplir d’activitats dissenys per a tota la família, especialment per als nens. La recaptació de les entrades ha suposat un total de 13.000 €, que ha estat destinada íntegrament a l’Hospital de Sant Joan de Déu per a continuar contribuint significativament als esforços de recerca i tractament del càncer infantil.

La jornada, la qual va ser un veritable èxit gràcies a la col·laboració d’aproximadament 1.700 assistents, va comptar a més amb la presència de nombrosos equips d’emergència i seguretat, units per una causa comuna. Entre els participants es trobaven, no sols la Policia Local d’Esplugues, sinó també representants d’altres municipis com Sant Just Desvern, Sant Andreu de la Barca i Santa Coloma de Gramenet, així com els Mossos d’Esquadra, la Policia Nacional, la Guàrdia Civil, l’UME, l’Exèrcit de Terra, Protecció Civil, Salvament Marítim, Bombers, Creu Vermella i el Servei d’Emergències Mèdiques.

A Assolim, creiem fermament en la importància de donar suport a iniciatives que incentivin el benestar. La col·laboració en esdeveniments com aquest, així com la cooperació amb la resta de les entitats col·laboradores per a una causa comuna, reafirma el nostre compromís de responsabilitat social i ens motiva a continuar donant suport a iniciatives que generin un impacte positiu en la societat. Per això, continuem treballant per causes que realment importen i marquen la diferència en la nostra comunitat.