princ2@2x

Les nostres marques i proveïdors

Gràcies per posar-te en contacte amb nosaltres

Ens caracteritzem per oferir les millors solucions al sector de l’hostaleria i som referents en els productes frescos, congelats i de temperatura ambient!

Això només ho podríem aconseguir anant de la mà dels millors proveïdors del sector, que garanteixen alts estàndards de qualitat, productivitat i capacitat de resposta.

Ens agrada treballar amb marques que garanteixen transparència, confiança i experiència. A més, tenim clar que hi ha diferents necessitats d’una mateixa gamma de productes en funció de la tipologia de negoci, d’aquí el nostre ampli catàleg a disposició del nostre client, sigui quin sigui el seu negoci de restauració.

Cal destacar la nostra família de gelats Nestlé , del qual som distribuïdors exclusius en les comarques del Baix Llobregat, Maresme, Garraf, Vallès oriental , Vallès occidental, Alt Penedès, Baix Penedès i part del Tarragonès.

Coneix aquí totes les marques amb les quals treballem!

Vols ser un dels nostres proveïdors?

A Assolim ens agrada treballar conjuntament amb els millors proveïdors per tal d’oferir excel·lents solucions al sector de l’hostaleria.

Apostem per les marques que comparteixen els nostres valors corporatius i garanteixen transparència, confiança i experiència. Treballem en equip!

T’agradaria formar part del nostre catàleg?
Deixa’ns les teves dades al següent formulari!


  Accepto rebre informació


  Marques pròpies

  A Assolim comptem amb una sala de manipulació de peix fresc, on cada nit preparem totes les comandes del dia amb diferents tipus de manipulació, oferint així un servei d’optimització de recursos i de temps, que de ben segur els nostres clients agraeixen.

  Disposem de dues sales pròpies d´elaboració de peix congelat. És aquí on preparem les nostres dues marques: Blue Sea Food i Peixos i Mariscs Amposta (Premium).

  A més, també disposem d´una sala d´elaboració de bacallà de qualitat Premium per als clients més exigents, on elaborem la nostra marca Bacallà Gardell.

  Vols descobrir més de les nostres marques?