Ingredients

20 min
Medio

Des d’Assolim et volem presentar una nova recepta ideal per incorporar a la carta del teu restaurant. Es tracta del caneló de carbassó farcit amb brandada de bacallà.

Aquesta recepta, elaborada pel nostre xef executiu Paul Raynal, és una proposta innovadora, deliciosa i adequada per tots aquells restaurants que vulguin incorporar a la seva carta un plat sorprenent amb ingredients de gran qualitat, com per exemple el bacallà, una de les grans especialitats dAssolim, o la Nata Debic, un dels nostres proveïdors especialitzats en productes lactis per a la restauració.

El bacallà és el protagonista d’aquesta recepta. A Assolim comptem amb la nostra pròpia marca Bacallà Gardell, que ofereix autèntic bacallà d’Islàndia salat i dessalat de manera tradicional.

El nostre objectiu és facilitar-te el dia a dia i oferir les màximes comoditats al teu negoci. Per això, a continuació, et presentem les pautes per preparar aquest deliciós plat: Caneló de carbassó farcit amb brandada de bacallà!

Preparació de la brandada

  1. Laminem els alls i els fregim amb oli calent
  2. Quan observem que es comencen a daurar, tallem la cocció colant-los i reservem l’oli
  3. Escalfem el bacallà a una olla coberta amb aigua mineral i el portem a 60 ºC.
  4. Quan s’arribi a la temperatura, colem el bacallà
  5. Emulsionem el bacallà i l’oli fins a obtenir una textura cremosa
  6. Rectifiquem amb sal i pebre

Elaboració i muntatge del caneló

  1. Amb l’ajuda d’un pelador, fem tires de carbassó i les col·loquem paral·lelament per tal de farcir el caneló de manera elegant
  2. Mitjançant una màniga pastissera, omplim el caneló amb la brandada
  3. Per acabar el plat, pintem amb una mica d’olivada i el decorem amb tomàquets cherry, ous de salmó i flors comestibles

Còmode, senzill i deliciós! Amb una matèria primera d’excel·lent qualitat, com és el cas de Bacallà Gardell i Nata Debic, aconseguiràs una recepta que serà tot un èxit.

Si requereixes assessorament o tens qualsevol dubte sobre la preparació de la recepta, no dubtis a contactar amb nosaltres. Aprofita el nostre servei integral i deixa’t assessorar pel nostre equip especialitzat en solucions per al canal Horeca.

Articles relacionats