Assolim inicia l’any amb moltes novetats al seu assortiment de productes. Una d’elles és la incorporació del primer foie gras 100% vegetal del món al seu catàleg.

foie gras vegetalHello Fuah, com es coneix a aquest foie gras elaborat amb ingredients d’origen vegetal, és un producte ideal per a restaurants i establiments del sector de la restauració i l’hostaleria que volen innovar, sense perdre qualitat ni sabor, i incorporar productes veggies a la seva proposta gastronòmica.

Cada cop son més els consumidors que aposten per una alimentació més responsable amb el medi ambient, saludable i equilibrada. L’alimentació vegetariana i les propostes veggies són una de les tendències que més demanden els comensals.

A més, Hello Fuah compta amb un pràctic i còmode format pensat per al canal Horeca: el pot de cristall i la capsa de sis pots per a Retail o l’envasat al buit per a l’hostaleria. Aquest últim té una preparació molt senzilla, només cal tallar-lo a rodanxes i servir-lo.

Tots aquests aspectes converteixen a aquest foie gras en un producte realment interessant per a restaurants, taperies i bars.

Les característiques que fan irresistible a Hello Fuah

foie gras vegetalLa marca espanyola Hello Plant és la creadora d’aquest foie gras amb ingredients 100% vegetals que trobaràs al catàleg d’Assolim. Hello Plant, que té com a missió redefinir la manera en la que el món menja carn, vol alimentar a la humanitat amb productes deliciosos i saludables mentre generen un impacte positiu al planeta.

Aquest és el cas del foie gras vegetal. De fet, entre els seus ingredients es troba l’aigua, l’oli de coco, la farina de llenties, la cúrcuma i altres especies. Amb un excel·lent i delicat sabor i un sorprenent color (groc i marfil), el foie gras de Hello Plant aporta tots els beneficis d’un producte 100% vegetal, tot i que la seva textura i olor és molt similar al del foie d’origen animal.

Amb la finalitat d’aprofitar les seves propietats organolèptiques es recomana consumir el foie gras després d’obrir-lo. Un cop obert, es pot conservar màxim cinc dies, sempre que estigui a un lloc refrigerat. Pel que fa a la seva data de caducitat sense obrir-lo, Hello Fuah té una capacitat de conservació en refrigerat de 120 dies.

No obstant això, les característiques principals del foie gras Hello Fuah són el seu impressionant sabor i sobretot que es tracta d’un producte Plant Based i respectuós amb els animals.

Els productes veggies d’Assolim

A Assolim comptem amb una amplia varietat de productes veggies per incorporar al teu restaurant i fer la teva carta més variada. El foie gras 100% vegetal Hello Fuah és una mostra d’això. Així i tot, hi ha molts altres productes com les hamburgueses elaborades amb kale i quinoa, els falafels de remolatxa, el mix de verdures en tempura, els nuggets o les mandonguilles veganes, o fins i tot les llenques de formatge cheddar vegà.

Som conscients que les tendències de restauració evolucionen i apareixen nous hàbitsts de consum. Per això, a Assolim tractem de comptar amb un ampli i varietat assortiment per satisfer i abastir les diferents demandes dels nostres clients.

Aposta pel foie gras 100% vegetal amb Assolim

Si estàs interessat en renovar les teves propostes gastronòmiques o vols incorporar un toc innovador, original i saludable a les teves tapes o aperitius, no dubtis a posar-te en contacte amb nosaltres. Hello Fuah és la teva solució culinaria!

A què esperes per tastar-lo?