A Assolim ens agrada incorporar novetats al nostre catàleg que suposin un valor afegit al teu establiment i satisfacin les expectatives dels teus clients. Aquest és el cas dels gelats Nestlé i, especialment, de les seves novetats 2024 que protagonitzen la campanya d’estiu.

En aquest article et presentem el nou cartell d’impuls 2024 del nostre partner especialista a crear solucions per a l’hostaleria per a cada moment de consum: Nestlé.

Acudim a la presentació de novetats

Durant aquest mes, des d’Assolim hem tingut l’oportunitat d’acudir a la jornada Fuera de Serie amb motiu de la presentació de les novetats de Gelats Froneri per a la temporada 2024.

Aquesta trobada ens ha permès conèixer de primera mà els nous sabors, formats i estratègies, així com reforçar la nostra relació amb el nostre partner especialista.

Nestlé i la temporada d’estiu 2024

novetats nestle

Per a la temporada d’estiu 2024, Nestlé ha presentat el seu assortiment de gelats en els quals destaquen els següents productes: Nuii coco amb mango de la Índia, Extreme Lemon Cheesecake, Maxibon Jungly Blanc i Pirulo Fruit Joy

En el seu nivell més Premium, Nestlé ha incorporat “Nuii coco amb mango de la Índia”, un gelat amb sabor de coco amb sorbet de mango i fruita de la passió i “Extreme Lemon Cheesecake”, un cornet de gelat cruixent de llimona i pastís de formatge. Ambdues opcions combinen qualitat, sabor i exclusivitat.

D’altra banda, en un format més salvatge i divertit, el gelat Nestlé “Maxibon Jungly Blanc” està farcit de deliciosa xocolata blanca, Jungly i galeta. Una opció que serà tot un èxit entre els teus clients.

L’última novetat de gelats Nestlé és una proposta refrescant, variada i cítrica. Es tracta de “Pirulo Fruit Joy” un gelat de sorbet d’una gran varietat de sabors. Des de grosella, taronja, llima i gerds fins a pinya.

Assolim, distribuïdor exclusiu de Nestlé

A Assolim apostem per les marques professionals, transparents i que garanteixen una total confiança. Nestlé és una d’aquestes marques i a partir de les seves referències garanteix innovació i alts estàndards de qualitat.

Cal destacar que a Assolim som distribuïdors exclusius de gelats Nestlé a comarques com el Baix Penedès, Alt Penedès, Garraf,  Maresme , Vallés Oriental i Vallés Occidental,  entre d’altres.

Compta amb nosaltres per ampliar la teva varietat de gelats Nestlé i disposar dels productes més adients per al teu negoci.

Caminem junts!

gelats nestle