Comptar amb proveïdors capaços d’oferir solucions per al teu menú que garanteixin qualitat, excel·lència i professionalitat és una de les claus per  aconseguir l’èxit en el teu establiment.

A Assolim som conscients d’això. Per aquest motiu, ens agrada treballar amb marques alineades amb els nostres valors, i que garanteixen transparència, confiança i alts estàndards de qualitat.

En aquesta ocasió, parlarem sobre un dels nostres principals partners de solucions gastronòmiques, especialment en la categoria de patates. Es tracta de McCain, una companyia per a totes les tipologies de negoci, ja que s’adapta a les diferents necessitats de cada establiment amb el seu ampli assortiment de solucions gastronòmiques i ofereix innovadores propostes de qualitat.

Descobreix en aquest article tot el que McCain pot aportar al teu negoci!

Coneix a McCain, partner de Assolim, que oferirà les millors solucions per al teu menú

Amb seu principal a Madrid, McCain és la marca líder de venda de patates congelades a Espanya. La companyia, que supera els 30 anys d’experiència en el Canal Horeca, ofereix més de 40 productes, entre els quals es troben les patates fregides, les especialitats de patata o els aperitius vegetals, entre altres.

“Del camp a la taula”

Per conèixer a McCain en profunditat, és fonamental anar als seus orígens i descobrir la seva història. Els seus inicis es remunten a 1957, quan els germans McCain, fills d’un agricultor de tercera generació, van decidir obrir una fàbrica a la seva ciutat natal (Florenceville, el Canadà) per produir el que actualment és un dels productes característics de la marca: patates congelades.

Els següents anys van ser claus per a l’expansió i creixement de McCain a Europa, especialment a França, on va inaugurar la que en el seu moment va ser la major línia de producció de patates fregides del món.

Actualment, McCain continua sent una empresa familiar, encara que els seus productes estan disponibles a més de 160 països. Això és possible gràcies a la seva passió pel menjar, que acompanya un propòsit clar en totes les seves actuacions: celebrar connexions reals a través d’un menjar deliciós i respectuós amb el planeta.

La família, la confiança, l’autenticitat i la qualitat formen part dels seus valors corporatius i són elements que McCain transmet a partir de les seves solucions per a menús.

Quins són els beneficis de comptar amb McCain?

solucions per al teu menuDes de Assolim defensem l’important rol que tenen els proveïdors a l’hora de satisfer les demandes i necessitats dels clients. McCain és un clar exemple d’això.

La companyia té com a missió oferir les millors solucions de restauració ajudant les empreses a servir menjar deliciós de la forma més eficient i eficaç. A més, d’estalviar temps en el teu negoci, amb McCain podràs optimitzar el teu temps i facilitar al màxim els processos culinaris.

La innovació és un aspecte fonamental a McCain. Una mostra d’això és la seva gamma Good to go, un conjunt de productes que et serà de molta utilitat si en el teu establiment comptes amb un servei delivery o take away.

D’altra banda, McCain també aporta versatilitat i adaptació, ja que és capaç d’adaptar-se a cadascuna de les particularitats de les diferents tipologies de negoci i situar les necessitats dels operadors de cada establiment en el centre. Des de bars, restaurants i hotels, fins a establiments de menjar ràpid o Fast food.

Un altre dels molts beneficis que McCain i les seves solucions per al teu menú poden oferir és l’excel·lència. De fet, la qualitat del producte és una de les grans prioritats per a McCain. Per això, es proveeix, en gran part, de patates produïdes localment i en espais pròxims a les seves fàbriques per a poder transportar el producte ràpidament de manera segura i fresca.

Cal destacar que, tota la línia de productes que es comercialitza a Espanya compta amb una gran qualitat quant a la seva matèria primera i són fabricats a partir de patates conreades i acuradament seleccionades a Bèlgica, Holanda i França.

En aquesta mateixa línia, McCain aposta per la sostenibilitat i pels aliments que responen a les necessitats d’uns consumidors cada vegada més preocupats per la salut i el planeta. Donant suport a les comunitats en les quals opera, com és el cas dels cultius de patates i els agricultors, McCain aconsegueix aliments amb un origen cada vegada més sostenible.

Un altre avantatge d’apostar per Assolim i McCain és el coneixement i l’assessoria gastronòmica per part de les dues companyies. McCain ofereix diversos documents i guies amb consells o eines que faciliten el dia a dia dels clients i els ajuden a impulsar el seu negoci.

Per tots aquests motius, considerem que es tracta d’un gran partner que no sols incorpora solucions per al teu menú, sinó que aporta el seu coneixement, idees i experiència.

McCain t’ofereix una àmplia gamma de solucions per al teu menú

Una vegada explicats els beneficis que pot aportar-te comptar amb McCain, és el moment de conèixer el seu ampli i variat catàleg de producte.

Aprofitant la seva capacitat d’innovació, McCain ofereix una diversa varietat de patates fregides, especialitats de patata, aperitius o fins i tot postres. Tots aquests productes estan dirigits tant al canal minorista com, en aquest cas, al canal Horeca i al món de la restauració.

Les patates fregides de McCain

solucions per al teu menuLes patates fregides són el principal producte de McCain. La companyia compta amb més de 30 tipus de patates diferents, presentats en diversos talls (6×6 o 9×9) i formats, amb pell o sense pell. Per exemple, les patates de moniato, les patates de tall fi o gruix, o les patates per a forn o microones.

A més, has de saber que a Assolim comptem amb molts dels productes McCain com la gamma Surecrisp, ideal per al servei delivery; les patates Crispers, que destaquen pel seu cruixent arrebossat; les patates Crunchy Petals , que són rodanxes de manera irregular perfectes com a acompanyament; el model Fry’n Dip, referència al sector; o les Sweet Potato.

En aquest catàleg trobaràs tota la gamma de patates fregides McCain.

És important tenir en compte els condicionants que poden afectar el sector i, especialment, al cultiu de patates. De fet, enguany s’espera una campanya, en la qual hi haurà mancances de disposició mundial de producte per factors com les dures condicions meteorològiques sofertes en els camps, la reducció de superfícies de sembra o els alts costos de producció.

No obstant això, a Assolim garantim disposar del producte necessari per a satisfer als clients, especialment en moments en els quals la demanda augmenta considerablement, com és el cas de la campanya d’estiu.
La capacitat de producció i la garantia de serveis converteixen a McCain en el nostre partner ideal de patates fregides per al teu negoci.

McCain és una empresa coneguda per la seva presència consolidada en els lineals d’alimentació de les grans superfícies, però és sobretot una empresa amb vocació de FoodService que vol donar solucions integrals per al menú als professionals de la restauració. Per això, en els últims anys ha desenvolupat i fet créixer la categoria dels aperitius congelats seguint el desenvolupament i la demanda d’aquesta mena de producte en el mercat.

Els aperitius, una altra opció de solució per al teu menú

solucions per al teu menuEls aperitius també són una perfecta solució gastronòmica per al teu menú. A McCain trobaràs aperitius vegetals, de pollastre o de formatge perfectes per a servir com a snack o entrants.

Aquests productes es presenten sota la marca Pickers i són una aposta de la marca per la qualitat i la rendibilitat en el menú. Existeixen moltes opcions per  triar dins de l’assortiment entre els quals pots trobar aletes de pollastre a la barbacoa, Nuggets, o pals de formatge Mozzarella.

La varietat és infinita!

A Assolim t’assessorem

Tens dubtes sobre els productes més adequats per al teu negoci? Vols conèixer més informació sobre com McCain pot aportar solucions al teu menú? No dubtis a posar-te en contacte amb nosaltres.

A Assolim apostem pel treball i la col·laboració amb les millors marques. Treballem amb aquelles marques que garanteixen excel·lents productes i serveis, i ofereixen les solucions més adequades per al teu negoci.

Per aquest motiu, ens posem a la teva disposició per assessorar-te. L’equip d’assessors d’Assolim estarà encantat d’atendre la teva sol·licitud i orientar-te per a fer créixer el teu negoci. A més, si ho requereixes, també pots contactar-nos mitjançant l’App digital, per telèfon o directament amb el nostre xef executiu.