A Assolim ens agrada incorporar noves idees al nostre catàleg, que suposin un valor afegit al teu establiment i satisfacin les expectatives dels teus clients. Aquest és el cas del gelat de crumble de poma, un nou producte del nostre proveïdor Nestlé, que serà una de les teves grans solucions culinàries aquest Nadal.

El crumble de poma són unes postres d’origen anglès basades en la combinació perfecta de la textura cruixent de la seva superfície i un interior cremós de poma i canyella. Originàries durant la Segona Guerra Mundial, són unes postres senzilles de preparar i molt típiques durant la temporada d’hivern, especialment a les festes de Nadal.

Cal destacar que el crumble de poma se sol servir calent i acompanyat de gelat per potenciar encara més el contrast de temperatures. No obstant això, des de La Lechera (Nestlé) han decidit anar un pas més enllà i elaborar una original i innovadora recepta a partir del típic crumble de poma.

Es tracta del gelat de crumble de poma, elaborat a partir de poma al forn, salsa de canyella, gelat de vainilla i petits trossos de poma caramel·litzada. Dolç i cruixent a la vegada!

Aquesta recepta, que incorpora ingredients típics de temporada, és la referència perfecta per introduir als menús de Nadal i servir als restaurants, gràcies al seu deliciós gust i al petit i pràctic format.

Com servir el crumble de poma al teu restaurant?

Com s’ha mencionat anteriorment, el gelat de crumble de poma és una excel·lent opció com a proposta de postres de restaurant, ara que s’acosten les festes nadalenques.

A més, és adequat tant per prendre sol com per a afegir d’acompanyament a altres postres. A continuació, et presentem algunes idees per incorporar el gelat de crumble de poma com a complement.

Granola de crumble de poma

La granola és un aliment format per fruits secs, civada, mel o altres ingredients naturals. Es tracta d’una opció molt saludable i sostenible per a esmorzars i berenars. El seu toc cruixent combina a la perfecció amb altres aliments com iogurts o natilles.

En aquest cas, la granola se servirà sobre una base de natilles de cafè i es col·locarà una bola de gelat de crumble de poma al centre, que oferirà un toc més trencador tant en textura com en temperatura. Aquesta recepta també es pot acompanyar amb gerds.crumble de poma

Trifàsic de crumble de poma

Aquesta és una recepta per a autèntics apassionats del sabor de la poma. Consisteix a servir en un got individual de postres una poma pelada, tallada a daus i caramel·litzada. Un cop incorporada al got, és el moment d’afegir petits i cruixents trossos de galeta. Finalment, s’incorporen dues boles de gelat de crumble de poma per afegir el toc final.crumble de poma

Coneix el nostre proveïdor Nestlé

crumble de pomaA Assolim ens caracteritzem per oferir les millors solucions culinàries al sector de l’hostaleria i la restauració. Per aquest motiu, apostem per marques que garanteixen transparència, confiança i experiència, i sobretot que comparteixen els nostres valors corporatius.

Un exemple d’un dels nostres proveïdors és Nestlé que, a partir de les seves referències de productes gelats, garanteixen alts estàndards de qualitat, productivitat i capacitat de resposta.

La Lechera és una línia de productes gelats a granel de Nestlé, marca de la qual som distribuïdors exclusius a comarques com el Baix Llobregat, el Maresme o el Garraf entre d’altres, i ens ajuda a oferir excel·lents propostes gastronòmiques al canal Horeca.

Assolim t’assessora

Vols incorporar el gelat de crumble de poma de La Lechera (Nestlé) als teus menús de Nadal?  No dubtis a contactar amb Assolim.

Com a companyia referent de distribució global del sector de l’alimentació a Catalunya, t’oferim un servei integral per la teva cuina amb el nostre equip d’assessors comercials i gestors telefònics que et garantiran un servei d’atenció al client excel·lent i una planificació comercial totalment personalitzada.

A més, t’informaran sobre les propostes amb gelat de crumble de poma més adients per al teu establiment.

Prepara els teus menús de Nadal amb Assolim!